Το ροζ φύλλο αγώνα και την πολύ καλή άμυνα που έπαιξε ο Ολυμπιακός κρατάει από το χθεσινό νικηφόρο (67-78) ματς των Πειραιωτών απέναντι στη Γαλατασαράι ο Βαγγέλης Μάντζαρης.

«Πήγαμε καλά παρότι ξέρουμε ότι δεν ήμασταν έτοιμοι. Κάναμε ένα καλό παιχνίδι μέσα σε ένα δυνατό γήπεδο με οπαδούς που φώναζαν όλη την ώρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κρατάμε τη νίκη και την πολύ καλή άμυνα που παίξαμε», δήλωσε αρχικά στη κάμερα της Νova ο Βαγγέλης Μάντζαρης, ο οποίος αναφερόμενος στην αντεπίθεση της Γαλατάσαραϊ στην τρίτη περίοδο τόνισε πως «…δεν μπήκαμε καλά και δεχτήκαμε αιφνιδιασμούς και σουτ από την Γαλατά. Βελτιωθήκαμε όμως στην επίθεση και παίξαμε καλύτερη άμυνα και έτσι πήραμε τη νίκη».

Καταλήγοντας, ο διεθνής γκαρντ ανέφερε πως «πιστεύω ότι είναι πρόκληση να κερδίσουν τον Πρωταθλητή Ευρώπης και εμείς σε κάθε αγώνα δείχνουμε ότι άξια βρισκόμαστε εδώ που είμαστε.

Έχουμε καλή παράδοση στην Πόλη και πήραμε μία καλή νίκη. Έχουμε πει ότι θα κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι ξεχωριστά. Στόχος είναι η πρόκρισή μας στο Τop-16 και νικήσαμε μία ομάδα που θα παλέψουμε για την 1η θέση του ομίλου».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε επίσης:

Δύο στα δύο ο Ολυμπιακός, 78-67 τη Γαλατά,
Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου 2013, 23:30

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης