Μετά από επτά συνεχόμενες ήττες στην Euroleague ο Ολυμπιακός επέστρεψε στις νίκες, καθώς επιβλήθηκε την Παρασκευή με 94-79 του Ερυθρού Αστέρα στο ΣΕΦ, για την 28η αγωνιστική.

Με αυτό το ροζ φύλλο η ομάδα του Μπαρτζώκα βελτίωσε το ρεκόρ της στο 12-16, με τους Σέρβους αντίθετα να πέφτουν στο 7-21.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μπορεί για τους «ερυθρόλευκους» να έχει χαθεί το τρένο των play off, ωστόσο, ήθελαν… απεγνωσμένα τη νίκη κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα, ώστε να σταματήσουν το αρνητικό σερί ηττών που προέρχονταν.

 

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

H εικόνα των Πειραιωτών δεν ήταν η καλύτερη δυνατή, ιδιαίτερα στην 3η περίοδο όταν φάνηκαν ξανά τα προβλήματα της ομάδας σε άμυνα και επίθεση, ωστόσο, η δουλειά έγινε και ο Ολυμπιακός κέρδισε και κάπως επανήλθε η ηρεμία…

Κορυφαίοι των «ερυθρόλευκων» ήταν οι ΜακΚίσικ και Βεζένκοφ, που πέτυχαν 20 και 17 πόντους αντίστοιχα, ενώ από τη μεριά του ο Σλούκας τελείωσε το ματς με 14 πόντους και επτά ασίστ.

Από τους φιλοξενούμενους, που προσπάθησαν στο τρίτο 10λεπτο να αντιδράσουν και τα κατάφεραν σε κάποιο βαθμό, πάλεψε ο έμπειρος Μάρκο Σιμόνοβις (19 πόντοι).

Τα δεκάλεπτα: 30-19, 53-48, 75-67, 94-79

 

 

 

 

 

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης