Η ΚΑΕ Ολυμπιακός με ανακοίνωση που εξέδωσε ενημερώνει ότι στο πλαίσιο του προγράμματος Κοινωνικής Ευθύνης έχουν φιλοξενηθεί στο ΣΕΦ τα τελευταία 7 χρόνια, πάνω από 10.000 παιδιά και περίπου 550 σχολεία.

Αναλυτικά:

«Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει οτι στο πλαίσιο του Προγράμματος Κοινωνικής Ευθύνης το οποίο εφαρμόζεται τα τελευταία 10 χρόνια, και αναφορικά με τον άξονα Αθλητισμός-Παιδί-Εκπαίδευση, συμπληρώνονται φέτος 7 συνεχή χρόνια φιλοξενίας παιδιών σχολείων, σωματείων και ιδρυμάτων στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συγκεκριμένα απο το 2010 μέχρι και σήμερα η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ έχει φιλοξενήσει σε αγώνες του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ, πάνω απο 10.000 παιδιά και περίπου 550 σχολεία, σωματεία, ιδρύματα και άλλους οργανισμούς που ασχολούνται με τα παιδιά, τον αθλητισμό, την εκπαίδευση και την ενημέρωση γύρω απο προβλήματα και θέματα που απασχολούν τα παιδιά και τις οικογένειες τους!

Ο Εμπορικός Δ/ντης της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ κ. Νίκος Λεπενιώτης δήλωσε σχετικά: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι και κυρίως πολύ υπερήφανοι για το Πρόγραμμα αυτό καθώς μας δόθηκε η δυνατότητα να φέρουμε κοντά στον αθλητισμό και στον Ολυμπιακό πάνω απο 10.000 παιδιά σχολείων, ιδρυμάτων και οργανισμών απο όλη την Ελλάδα. Πρόκειται για ένα έργο το οποίο ξεκίνησε το 2010 και είχε κύριο στόχο να δώσουμε την δυνατότητα σε παιδιά που δεν έχουν τους οικονομικούς και άλλους τρόπους, να έρθουν στους αγώνες μας, να ζήσουν την ατμόσφαιρα του γηπέδου, να γνωρίσουν τους παίκτες μας και να περάσουμε τα μηνύματα που πρέπει για τον αθλητισμό, την εκπαίδευση, την υγεία, την σωστή συμπεριφορά και μια σειρά απο άλλες αξίες που χαρακτηρίζουν τον οργανισμό μας αλλα και τον αθλητισμό.

Το Πρόγραμμα το οποίο χρηματοδοτήθηκε εξ ολοκλήρου και αποκλειστικά απο εμάς, είχε εξαιρετικά αποτελέσματα και φυσικά συνεχίζεται ακόμα πιο ενταντικά. Στόχος μας είναι να εμπλουτίσουμε το πρόγραμμα αυτό με άλλες παράλληλες εκδηλώσεις και δράσεις αναφορικά με την ενημέρωση των παιδιών και των γονέων για προβλήματα που τους απασχολούν καθώς και να το συνδέσουμε με άλλα προγράμματα που εφαρμόζει η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, όπως το Αναπτυξιακό Πρόγραμμα της Ακαδημίας μας, το JR NBA Olympiacos League που θα ξεκινήσει σύντομα, τα καλοκαιρινά Camp μας, καθώς και παρόμοια προγράμματα που εφαρμόζουν οι χορηγοί μας, όπως η Παιδική Κερκίδα της ΟΠΑΠ Α.Ε. κλπ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Πρόγραμμα Κοινωνικής Ευθύνης της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ξεκίνησε τη χρονιά 2007-08 και από τότε αναπτύσσεται συνεχώς, περιλαμβάνει τους τομείς της καταπολέμησης της βίας στους αθλητικούς χώρους, της κοινωνίας, του αθλητισμού, της παιδείας, του πολιτισμού, του περιβάλλοντος και της υγείας. Στο πλαίσιο αυτό η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ αναπτύσσει μια σειρά από πρωτοβουλίες και ενέργειες μέσα από τις οποίες αναδεικνύονται τα πραγματικά προβλήματα σε όλους τους παραπάνω τομείς και προωθούνται πιθανές και ουσιαστικές λύσεις.Το Πρόγραμμα Κοινωνικής Ευθύνης της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ αναπτύσσεται σε συνεργασία με εταιρείες και οργανισμούς οι οποίοι αναλαμβάνουν πρωτοβουλίες τα τελευταία χρόνια στους παραπάνω άξονες και έχουν σκοπό την ευαισθητοποίηση του κόσμου και την προώθηση των κατάλληλων και αποδοτικών λύσεων».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης