Καμία απόφαση δεν έχει βγει ακόμη για την τύχη του πρώτου τελικού της Α1 μπάσκετ γυναικών ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό και συγκεκριμένα για τη τελευταία φάση του αγώνα, για την οποία το «τριφύλλι» κατέθεσε ένσταση.

Έτσι, μία ημέρα πριν τον δεύτερο τελικό του πρωταθλήματος (που παραμένει άγνωστο αν θα γίνει) ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός εξέδωσε ανακοίνωση, κάνοντας λόγο για φαρσοκωμωδία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα οι «ερυθρόλευκοι» επισημαίνουν ότι πρόθενται να κινηθούν νομικά προς όλους τους εμπλεκόμενους (μέλη της ΚΕΔ και Δ. Σ. ΕΟΚ) για τη διασφάλιση των συμφερόντων τους.

Αναλυτικά η θέση του Ερασιτέχνη του Ολυμπιακού:

«Ο Ολυμπιακός αναφορικά με τη φαρσοκωμωδία που παρακολουθούμε να εξελίσσεται, προτίθεται να χρησιμοποιήσει όλα τα νόμιμα μέσα, μηνύσεις και αγωγές προς όλους τους εμπλεκόμενους (μέλη της ΚΕΔ και Δ. Σ. ΕΟΚ) για τη διασφάλιση των συμφερόντων του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Είναι αδιανόητο, παραμονή ενός προγραμματισμένου τελικού που κρίνει ένα πρωτάθλημα, να μην γνωρίζουν οι αθλήτριες μας αν θα αγωνιστούν η όχι. Για αυτό το γεγονός και για όλα όσα έχουν συμβεί στη σειρά των τελικών, οι υπεύθυνοι θα λογοδοτήσουν».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης