Ολυμπιακός: «Η παραδειγματική τιμωρία του χυδαίου συκοφάντη Δ. Γιαννακόπουλου είναι μονόδρομος»

Ολυμπιακός: «Η παραδειγματική τιμωρία του χυδαίου συκοφάντη Δ. Γιαννακόπουλου είναι μονόδρομος»
Μετά τις καταγγελίες του Δημήτρη Γιαννακόπουλου περί προσπάθειας χρηματισμού των διαιτητών από τον Ολυμπιακό στο ντέρμπι «αιωνίων» της Ευρωλίγκας, η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση, ζητώντας την τιμωρία του ισχυρού άνδρα του Παναθηναϊκού.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ:


«Η χθεσινή επίσημη τοποθέτηση του Δ. Γιαννακόπουλου και της Κ.Α.Ε. Παναθηναϊκός περί δήθεν απόπειρας χρηματισμού των διαιτητών της Euroleague κ.κ. Paternico και Zamojski από την ομάδα μας, ξεπερνά κάθε όριο ψευδολογίας και συκοφαντίας.

Από την πλευρά μας, δηλώνουμε ότι θα προβούμε άμεσα σε κάθε νόμιμη ενέργεια για την πλήρη αποκατάσταση της αλήθειας και της πεντακάθαρης δημόσιας εικόνας της Κ.Α.Ε. Ολυμπιακός, προσφεύγοντας ενώπιον των Ελληνικών τακτικών δικαστηρίων και των εισαγγελικών αρχών.

Πέραν τούτων, μέσω επιστολής που πρόκειται να σταλεί στον κ. Bertomeu και της υποβολής καταγγελίας ενώπιον του Αθλητικού Δικαστή της Euroleague, θα ζητήσουμε την άμεση αναβίωση των ποινών που έχουν επιβληθεί στον καθ’ έξιν υπότροπο Δ. Γιαννακόπουλο και την αποβολή του ίδιου και της Κ.Α.Ε. Παναθηναϊκός από τη διοργάνωση, σύμφωνα με τις σαφείς διατάξεις του Καταστατικού και του Πειθαρχικού Κώδικα της Euroleague.

Η παραδειγματική πειθαρχική και ποινική τιμωρία του χυδαίου συκοφάντη Δ. Γιαννακόπουλου και της Κ.Α.Ε. Παναθηναϊκός είναι πλέον μονόδρομος».

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 10 Νοεμβρίου 2018, 18:17