Ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός ακονίζουν τα ξίφη τους για τη δεύτερη μονομαχία τους στην εφετινή σεζόν.

Οι δύο «αιώνιοι» θα τεθούν αντιμέτωποι απόψε, αυτήν τη φορά όμως όχι για το ελληνικό πρωτάθλημα αλλά για την Euroleague.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το ραντεβού των δύο μεγάλων του ελληνικού μπάσκετ είναι προγραμματισμένο για τις 21.00 (Novasports 2) στο ΣΕΦ, το οποίο, σε αντίθεση με το ματς για την Α1, θα έχει κόσμο ή για να ακριβολογούμε θα είναι κατάμεστο.

Ο αποψινός αγώνας μπορεί να μην κρίνει τίτλο ή πρόκριση, ωστόσο και οι δύο ομάδες θέλουν πάση θυσία τη νίκη, για να κερδίσουν ψυχολογία και αυτοπεποίθηση.

Oι Πειραιώτες προέρχονται από τη βαριά ήττα από την Μπαρτσελόνα και σε καμία περίπτωση δεν θέλουν να παραμείνουν μακριά από τις νίκες για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική, την ώρα που αυτοσκοπός είναι το ροζ φύλλο και για το «τριφύλλι», καθώς την «αυτοκτονία» απέναντι στην Μπασκόνια διαδέχτηκε ο αποκλεισμός από την ΑΕΚ στο Κύπελλο Ελλάδας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε ό,τι αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί σε ακόμη ένα εφετινό του ματς χωρίς τον μεγάλο του αρχηγό, Βασίλη Σπανούλη, ο οποίος παραμένει στα… πιτς, όπως άλλωστε και ο Κιμ Τιλί.

Από εκεί και πέρα, άγνωστο παραμένει αν ο Γιάννης Σφαιρόπουλος θα ρίξει στο ματς με τον Παναθηναϊκό τον νεοαποκτηθέντα Κάιλ Γουίλτζερ.

Στον αντίποδα, ο Τσάβι Πασκουάλ δεν αντιμετωπίζει προβλήματα, αφού και ο Κρις Σίνγκλετον ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στο γόνατο, ενώ ο Κένι Γκέιμπριελ είναι διαθέσιμος για τα παιχνίδια της Ευρώπης.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι ο Σέρβος Ίλια Μπελόσεβιτς, ο Σλοβένος Ματέι Μπολτάουζερ και ο Λετονός Όλεγκς Λάτισεβς.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης