Υπό το βλέμμα του Παναγιώτη και του Γιώργου Αγγελόπουλου πραγματοποιήθηκε η τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού πριν το ντέρμπι των «αιωνίων» απέναντι στον Παναθηναϊκό, που θα διεξαχθεί την Παρασκευή στο ΣΕΦ, για την 24η αγωνιστική της Euroleague.

Οι ιδιοκτήτες της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ  πήγαν στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας λίγο πριν την έναρξη της προπόνησης, παρακολούθησαν το πρόγραμμα και μίλησαν με τον κόουτς Μπαρτζώκα και τους συνεργάτες τους, δείχνοντας με την παρουσία τους ότι βρίσκονται στο πλευρό των παικτών, εν όψει της μονομαχίας τους με το «τριφύλλι».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως όλα δείχνουν χωρίς τον Βεζένκοφ κόντρα στον Παναθηναϊκό

Σε ό,τι αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι οι Πειραιώτες, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα παραταχθούν απέναντι στον Παναθηναϊκό χωρίς τον Σάσα Βεζένκοφ.

Ο 25χρονος φόργουορντ δεν έχει απαλλαγεί από τις ενοχλήσεις στο δεξί γόνατο, μετά το αιμάτωμα που υπέστη στο ματς με την Αρμάνι Μιλάνο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έτσι, ο παίκτης του Ολυμπιακού δεν προπονήθηκε με τους συμπαίκτες του ούτε και την Πέμπτη και θεωρείται αρκετά δύσκολο να αγωνιστεί κόντρα στο «τριφύλλι» .

Υπενθυμίζεται ότι ο Γιώργος Μπαρτζώκας στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό δεν θα έχει στη διάθεσή του ούτε τον Κώστα Παπανικολάου, ο οποίος το τελευταίο διάστημα βρίσκεται στα… πιτς, λόγω τραυματισμού.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης