Συνάντηση με τους αδερφούς Αγγελόπουλους είχε την Παρασκευή ο Νίκολα Μιλουτίνοφ.

Οι διοικητικοί ηγέτες των «ερυθρόλευκων», σύμφωνα με το sport-fm έχουν αρχίσει εδώ και μέρες τον σχεδιασμό της επόμενης σεζόν και, όπως μαρτυρούν πλέον οι εξελίξεις, αρχίζουν και τα ραντεβού με τους παίκτες του υπάρχοντος ρόστερ για να συζητήσουν το τι μέλει γενέσθαι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η είδηση της συνάντησης που ολοκληρώθηκε περίπου στις 15:30, συνέπεσε με την πληροφόρηση πως η Μπαρτσελόνα έχει προχωρήσει αρκετά το ενδιαφέρον της για τον Σέρβο σέντερ, προτείνοντάς του περίπου 7 εκατομμύρια ευρώ (με την εφορία) για τριετές συμβόλαιο.

Επακριβώς το τι συζητήθηκε δεν είναι σε θέση κανείς να γνωρίζει, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες, η διοίκηση του Ολυμπιακού μίλησε με τον παίκτη για όλα τα θέματα.

Την φετινή του εξαιρετική σεζόν, τα προβλήματα που προέκυψαν στην ομάδα και το πώς βλέπει το μέλλον του. Οι δύο πλευρές θα τα ξαναπούν, για να μπει στην τελική ευθεία το θέμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Είναι δεδομένη πάντως η θέληση των Αγγελόπουλων να τον κρατήσουν στην ομάδα (εφόσον δεν τον αποκτήσουν οι Σπερς), με νέα πρόωρη επέκταση (σ.σ. το συμβόλαιό του λήγει το 2020) και φυσικά σημαντικά αυξημένες ετήσιες αποδοχές.

Ακόμα και αν οι «ερυθρόλευκοι» δεν φτάσουν τα χρήματα των ανταγωνιστών τους, έχουν δύο συμμάχους. Τον παίκτη, ο οποίος πολλάκις έχει εκφράσει την επιθυμία να μείνει στην Ελλάδα διότι έχει «δεθεί» με την ομάδα, αλλά και το συμβόλαιό του, που δεν προβλέπει ρήτρα για ευρωπαϊκή ομάδα, παρά μόνο για τους Σπερς (1,5εκατ. δολάρια).

Για την ώρα, δεν έχει προκύψει από τη συνάντηση ο Μιλουτίνοφ να εξέφρασε κάποια διαφορετική επιθυμία, οπότε όλα θα ξεκαθαρίσουν στο άμεσο μέλλον.

Φυσικά, αν επιθυμία του παίκτη είναι να αποχωρήσει για άλλη ομάδα στην Ευρώπη με καλύτερα για τον ίδιο χρήματα, δύσκολα ο Ολυμπιακός θα μπει εμπόδιο, λόγω εξαιρετικών σχέσεων, αρκεί όμως να ικανοποιηθεί και αυτός οικονομικά. Είναι δεδομένο πως το θέμα του… ευρωπαϊκού μέλλοντός του θα ξεκαθαρίσει άμεσα, καθώς αυτό που αφορά το ΝΒΑ, ίσως να έχει αναμονή μέχρι και τον Ιούλιο.

Οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός πάντως, θα έχουν άμεσα συναντήσεις και με τους υπόλοιπους παίκτες, καθώς παράλληλα με την αναμονή για τις δικαστικές αποφάσεις που αφορούν το ελληνικό μπάσκετ και την Αδριατική Λίγκα, οι μηχανές έχουν πάρει για τα καλά… μπρος για τον σχεδιασμό της νέας σεζόν.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης