Με τον Τζόρντι Μπερτομέου συναντήθηκαν την Τρίτη οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Ο «ισχυρός άνδρας» της Ευρωλίγκας ήρθε στην Αθήνα και είχε με τους Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο μία μακρά και εποικοδομητική συζήτηση για όλα τα θέματα που αφορούν το ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ, καθώς και για την προοπτική της περαιτέρω ανάπτυξης του αθλήματος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση των Πειραιωτών:

«Πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης συνάντηση των Πρόεδρων της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ κ.κ. Παναγιώτη και Γιώργου Αγγελόπουλου με τον Πρόεδρο και CEO της Ευρωλίγκας κ. Τζόρντι Μπερτομέου.

Οι τρεις άνδρες είχαν μια μακρά και εποικοδομητική συζήτηση για όλα τα θέματα που αφορούν το ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ, καθώς και για την προοπτική της περαιτέρω ανάπτυξης του αθλήματο»ς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε ό,τι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν στρέψει την προσοχή τους σ την αναμέτρηση με τη Φενερμπαχτσέ/Ούλκερ που θα διεξαχθεί την Παρασκευή στην Κωνσταντινούπολη (16/1), για την 3η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Ο Μπρεντ Πέτγουεϊ συνεχίζει να ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στη μέση, ωστόσο έβγαλε κανονικά το πρόγραμμα προπόνησης, που πάντως πραγματοποιήθηκε σε πιο χαλαρούς ρυθμούς.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης