Πρόβλημα με τον Μπράντον Πολ, ο οποίος εισήχθη στο νοσοκομείο, λόγω υψηλού πυρετού, έχει προκύψει στον Ολυμπιακό.

Ο Αμερικανός εισήχθη στο Ιατρικό Κέντρο Ψυχικού και μετά από αυτήν την εξέλιξη είναι αμφίβολη η συμμετοχή του στον αγώνα της Πέμπτης (20/2) με τη Βιλερμπάν, στο ΣΕΦ, για την 25η αγωνιστική της Euroleague.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε περίπτωση που δεν αρθεί η απαγόρευση της Euroleague για τη συμμετοχή των δύο μεταγραφικών αποκτημάτων (ΜακΚίσικ και Μπάικς) και δεν είναι έτοιμος ο Πολ, ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν συμπληρώνει ούτε δεκάδα για το ματς με τη γαλλική ομάδα.

Σύμφωνα με τον κανονισμό της Euroleagu, δεν επιτρέπεται να αρχίσει ένας αγώνας αν μια ομάδα έχει δηλώσει λιγότερους από 10 παίκτες στο φύλλο αγώνα.

Πιο συγκεκριμένα ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας έχει στη διάθεσή του τους Πρίντεζη, Παπανικολάου, Μιλουτίνοβ, Βεζένκοφ, Μπάλντγουιν, Κόνιαρη, Ρούμπιτ, Ελις και τον νεαρό Νικολαϊδη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Ποκουσέφσκι προέρχεται από τραυματισμό και δεν έχει αγωνιστεί εδώ και τρεις μήνες με τον Ολυμπιακό Β’.

Στο μεταξύ, απόψε στις 20:10 αναμένεται να αφιχθεί στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» ο 31χρονος Αμερικανός πόιντ γκαρντ Ντουάιτ Μπάικς, μέσω Κωνσταντινούπολης.

Ο νεοαποκτηθείς παίκτης έχει στείλει υπογεγραμμένο προσύμφωνο διάρκειας μέχρι το τέλος της σεζόν με οψιόν ανανέωσης για έναν ακόμη χρόνο και ανακοινώθηκε από την ΚΑΕ Ολυμπιακός την περασμένη Κυριακή (16/2).

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης