Για αύριο μετατέθηκε η προγραμματισμένη για σήμερα συνάντηση ανάμεσα στους διοικούντες την ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού και τους αξιωματούχους της ΕΟΚ.

Οι εκπρόσωποι της πειραϊκής ΚΑΕ επρόκειτο να μεταβούν σήμερα (21/07) στα γραφεία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, στο Μαρούσι, για να εξετάσουν εκ νέου τα ασφαλιστήρια συμβόλαια των Γιώργου Πρίντεζη, Βαγγέλη Μάντζαρη και Κώστα Σλούκα, οι οποίοι έχουν κληθεί από τον ομοσπονδιακό τεχνικό Φώτη Κατσικάρη στην Εθνική Aνδρών εν όψει της συμμετοχής της στο Μουντομπάσκετ της Ισπανίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εντούτοις έπειτα από λανθασμένη συνεννόηση των δύο πλευρών η συνάντησή τους θα πραγματοποιηθεί τελικά την Τρίτη στις 10.00, όταν και είναι προγραμματισμένη η αναχώρηση του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος για το Καρπενήσι, όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του.

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού θέλουν πρώτα να δουν τα ασφαλιστήρια, ακολούθως να τα ελέγξουν λεπτομερώς και εν συνεχεία να αποφασίσουν αν θα ανάψουν το «πράσινο φως» για την μετάβαση των τριών διεθνών στην πρωτεύουσα της Ευρυτανίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης