Τις υπηρεσίες των Γιώργου Πρίντεζη και Στράτου Περπέρογλου θα στερηθεί για τρίτο διαδοχικό αγώνα στη φάση των «16» της Ευρωλίγκας ο Γιώργος Μπαρτζώκας, καθώς αμφότεροι θα απουσιάσουν και από τον αγώνα με την Αναντολού Εφές (4/4, 21:00) του Βαγγέλη Αγγέλου, όπου με «διπλό» οι Πειραιώτες εξασφαλίζουν την πρόκριση στα πλέι οφ.

Η απουσία του Πρίντεζη ήταν δεδομένη, καθώς ταλαιπωρείται από θλάση σε μυ στη μέση και ακολουθεί θεραπευτική αγωγή, ωστόσο για τον Περπέρογλου υπήρχε αισιοδοξία ότι θα προλάβει το ματς στην Κωνσταντινούπολη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εντούτοις ο φόργουορντ των Πειραιωτών τελικά δεν κατάφερε να ακολουθήσει τη σημερινή προπόνηση κι έτσι θα μείνει και αυτός εκτός αποστολής.

Ο 30χρονος φόργουορντ ταλαιπωρείται από θλάση στους προσαγωγούς και στην αναμέτρηση με την Αναντολού Εφές το κενό του θα καλυφθεί και πάλι από τον Ιωάννη Παπαπέτρου, ενώ ο Μπράιαντ Ντάνστον θα αγωνιστεί και πάλι στη θέση «4», εν τη απουσία του Πρίντεζη.

Από τη σημερινή προπόνηση απουσίασε και ο Μπρεντ Πέτγουεϊ, λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο, αλλά η απόφαση να μείνει εκτός ήταν καθαρά για προληπτικούς λόγους και ο Αμερικανός υπολογίζεται κανονικά στην αποστολή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης