Με απόλυτη συγκέντρωση θα πρέπει να αγωνιστεί ο Ολυμπιακός απέναντι στη Φενέρμπαχτσε (15/11, 21:00), όπως τόνισε ο Κώστας Παπανικολάου, ο οποίος παράλληλα επισήμανε ότι αυτός και οι συμπαίκτες του θα πρέπει να αφήσουν στην… άκρη του μυαλού τους το προσεχές ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό για την Basket League (18/11, 18:00).

«Είναι ένα δύσκολο εντός έδρας παιχνίδι. Είναι μια δύσκολη περίοδος για εμάς, όσον αφορά το πρόγραμμα, αλλά τυχαίνει. Το θέμα είναι να έχουμε συγκέντρωση, για να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι. Θέλουμε τον κόσμο μας εδώ να μας στηρίξει και να μας βοηθήσει και να παλέψουμε κόντρα σε έναν αντίπαλο που τα τελευταία χρόνια έχει δημιουργήσει έναν πολύ δυνατό κορμό, με παίκτες που είναι μαζί 5-6 χρόνια. Όλοι ξέρουν ότι με τέτοιες ομάδες, είναι δύσκολα. Η Φενέρ είναι μια δύναμη πλέον στο ευρωπαϊκό μπάσκετ τα τελευταία χρόνια», ανέφερε αρχικά ο άσος των Πειραιωτών, προσθέτοντας:

«Η μεγαλύτερη βελτίωση που χρειαζόμαστε είναι να έχουμε μικρότερα και λιγότερα κενά διαστήματα. Στο δεύτερο μέρος με τον Παναθηναϊκό παρουσιαστήκαμε πάρα πολύ κακοί, δεν παίξαμε καθόλου καλά. Αυτό είναι δεδομένο ότι θα το πληρώσεις με έμπειρες και καλές ομάδες. Δεν πρέπει να έχουμε μεγάλα κενά διαστήματα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ερωτηθείς για το ματς με τον Παναθηναϊκό για την Basket League, ο Παπανικολάου τόνισε: «Τώρα σκεφτόμαστε μόνο τη Φενέρ. Δεν μπορούμε να προτρέχουμε. Είναι μια δύσκολη συνέχεια αγώνων και πρέπει να κοιτάμε ένα ματς την φορά. Όταν προτρέχεις, μπορεί να χάσεις πράγματα για τον αγώνα που έχεις μπροστά σου και την δουλειά που έχεις να κάνεις. Πρέπει να έχουμε την απαιτούμενη συγκέντρωση, γιατί είμαστε σε ομάδα που θέλει να πρωταγωνιστεί. Μέλημα μας είναι να την βοηθάμε για να είναι στο υψηλότερο επίπεδο».

Καταλήγοντας ο διεθνής φόργουορντ κληθείς να σχολιάσει την υποδοχή του Ζέλικο Ομπράντοβιτς και του Κώστα Σλούκα στο ΣΕΦ, επισήμανε: «Ο κόσμος του Ολυμπιακού χρόνια τώρα έχει υποδεχθεί και τον Ομπράντοβιτς κα τον Σλούκα και όποιον έχει παίξει σε Παναθηναϊκό ή Ολυμπιακό. Δεν χρειάζεται να πούμε κάτι, απλά θα δημιουργήσουμε θέμα χωρίς να υπάρχει λόγος. Είναι απλά ένα παιχνίδι».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης