Παπανικολάου: «Το περίμενα πώς και πώς!»

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 28 Αυγούστου 2020, 17:21
Παπανικολάου: «Το περίμενα πώς και πώς!»

Ο Κώστας Παπανικολάου βρίσκεται στο Μέτσοβο, όπου ο Ολυμπιακός πραγματοποιεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του. Ο διεθνής φόργουορντ εξέφρασε την ικανοποίησή του για την επιστροφή του στις προπονήσεις κι ενώ στις αρχές Αυγούστου είχε βρεθεί θετικός στον κορωνοϊό. «Το περίμενα πώς και πώς!» τόνισε στο Olympiacos BC TV ο Παπανικολάου και συνέστησε προσοχή σε όλους εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού».

 

 

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του Κώστα Παπανικολάου στο «OLYMPIACOS BC TV» για την επανένταξή του στην ομάδα, αλλά και την περιπέτεια της υγείας του:

«Είναι μια όμορφη στιγμή για εμένα. Το περίμενα πώς και πώς. Το είχα στο μυαλό μου όλο αυτό τον καιρό, να επιστρέψω, να βρεθώ με την ομάδα, να γνωρίσω τα νέα παιδιά, να μπω σε ρυθμούς προπόνησης, να ιδρώσω τη φανέλα... Πραγματικά νιώθω πάρα πολύ όμορφα. Ξεκινά μια νέα προσπάθεια επίσημα και για εμένα πλέον».

Αναφερόμενος στις δυσκολίες της καραντίνας, είπε: «Έχοντας στο μυαλό σου πως πρέπει να προστατεύσεις τους ανθρώπους γύρω σου καταλάβαινες τη σημασία του πρέπει, πρέπει να μείνεις μέσα. Σίγουρα δεν ήταν εύκολο στο μυαλό, αλλά με διάφορες δραστηριότητες προσπάθησα να περάσω τον χρόνο μου, με την κοπέλα μου, με ταινίες, με σειρές…».

Ο Κώστας Παπανικολάου έχει πλέον αφήσει πίσω του την περιπέτεια του κορωνοϊου, ωστόσο, έχει να δώσει συμβουλές επί του θέματος στους συμπαίκτες του και όχι μόνο… «Σίγουρα όλοι πρέπει να τηρήσουμε τα μέτρα και τις οδηγίες του κράτους, του ΕΟΔΥ και της Προστασίας του Πολίτη. Δεν είναι ευχάριστο να βρίσκεσαι σε αυτή τη θέση, οπότε συνιστώ σε όλους προσοχή, ακόμη κι αν μας φαίνεται βαρετό, ακόμη κι αν μας φαίνεται υπερβολικό, ακόμη κι όταν θα περάσει ο καιρός και θα χαλαρώσουμε πάλι. Πάντα θα πρέπει να το έχουμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας, γιατί είναι μια κατάσταση στην οποία δεν θέλεις να μπεις, καθώς δεν ξέρεις ποτέ πως θα ανταπεξέλθει ο οργανισμός σου σε όλο αυτό».

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 28 Αυγούστου 2020, 17:25