Πίτερς: «Θέλω να κατακτήσω το τρόπαιο της Euroleague»

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 19 Αυγούστου 2022, 19:59
Πίτερς: «Θέλω να κατακτήσω το τρόπαιο της Euroleague»

Τον Άλεκ Πίτερς, τον οποίο συνόδευε η σύζυγός του υποδέχτηκε ο Ολυμπιακός, το απόγευμα της Παρασκευής (19/8). Ο νεοαποκτηθείς Αμερικανός πάουερ φόργουορντ της ομάδας του Πειραιά δήλωσε πως στόχος του είναι «να ξανακατακτήσω το τρόπαιο της Euroleague. Ο Πίτερς είχε στεφθεί πρωταθλητής Ευρώπης με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας τη σεζόν 2018-19 υπό την τεχνική καθοδήγηση του Δημήτρη Ιτούδη.

Ο Πίτερς δήλωσε αρχικά στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος»: «Οι προσωπικοί στόχοι και οι στόχοι της ομάδας είναι πάντοτε παρόμοιοι για εμένα. Από την πρώτη χρονιά που ήμουν στην EuroLeague και κατέκτησα τον τίτλο προσπαθώ να το ξαναπετύχω, να νιώσω ξανά αυτό το συναίσθημα. Πλέον με την εμπειρία που έχω και τους ρόλους που έχω υπηρετήσει σε διαφορετικές ομάδες, πιστεύω ότι αυτή είναι μία ομάδα που μπορεί να φτάσει ως τον τίτλο».

Καθώς ταξίδεψαν από τις ΗΠΑ με τη σύζυγό του, ο Πίτερς είπε για το ταξίδι: «Ήταν δύσκολο και μακρύ ταξίδι, πάντα παίρνει αρκετές ώρες να έρθεις από τις Ηνωμένες Πολιτείες. Είμαστε ενθουσιασμένοι εγώ και η σύζυγός μου που βρισκόμαστε εδώ. Το ταξίδι αξίζει πάντα όταν έρχεσαι σε ένα τέτοιο μέρος».

Στο τέλος, εξέφρασε ικανοποίηση που η νέα ομάδα του, ο Ολυμπιακός, βρίσκεται στην Ελλάδα: «Ναι είναι μία από τις πρώτες φορές που είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι φεύγοντας από το σπίτι μας το καλοκαίρι. Είναι πάντα δύσκολο να το πεις αυτό, ωστόσο το ότι βρισκόμαστε στην Ελλάδα είναι κάτι που μας χαροποιεί ιδιαίτερα».

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 19 Αυγούστου 2022, 20:02