Στις δυσκολίες που κρύβει για τη Ζενίτ ο αγώνας με τον Ολυμπιακό, που θα διεξαχθεί την Παρασκευή (18/10, 21:30) στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας για την 3η αγωνιστική της Euroleague, στάθηκε σε δηλώσεις του ο τεχνικός των Ρώσων, Ζοάν Πλάθα.

«Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε άσχημα τη σεζόν, χάνοντας από τη γαλλική Βιλερμπάν, αλλά το άλλαξαν αυτό, καθώς την επόμενη αγωνιστική νίκησαν τη Βαλένθια» τόνισε ο Ισπανός τεχνικός και συμπλήρωσε: «Οι αντίπαλοί μας δεν έχουν υποχρεώσεις στο πρωτάθλημά τους, καθώς η ομάδα τους υποβιβάστηκε στη δεύτερη κατηγορία, οπότε είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι στην Euroleague. Εμείς θα πάμε για τη νίκη, αν και ξέρουμε ότι θα είναι δύσκολο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Aπό τη μεριά του ο φόργουορντ της ρωσικής ομάδας, Τιμ Αμπρομάιτις επισήμανε πως «είναι πάντα δύσκολο όταν αντιμετωπίζεις τον Ολυμπιακό» και εξέφρασε την άποψη ότι «εάν θέλουμε να πάρουμε τη νίκη, τότε θα πρέπει να παίξουμε το καλύτερό μας μπάσκετ.

Είναι πάντα δύσκολο όταν αντιμετωπίζεις τον Ολυμπιακό, ειδικά στην έδρα του. Εμείς θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι να παίξουμε και για 40 λεπτά. Πρόκειται για μία ομάδα, στην οποία οι βετεράνοι παίκτες έχουν δέσει πολύ καλά με τους νέους και έχουν δημιουργήσει ένα υπολογίσιμο σύνολο για την Euroleague. Εάν θέλουμε να πάρουμε τη νίκη, τότε θα πρέπει να παίξουμε το καλύτερό μας μπάσκετ».

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης