Τον αντικαταστάτη του Κώστα Παπανικολάου αρχίζουν να εξετάζουν στον Ολυμπιακό, μετά την αρνητική τροπή που παίρνει η επέκταση του συμβολαίου του με τους πρωταθλητές Ευρώπης, λόγω των οικονομικών απαιτήσεων του Έλληνα φόργουορντ. Οι «ερυθρόλευκοι», μάλιστα, εξετάζουν τις περιπτώσεις των Ντέιβιντ Μος και Τζο Ίνγκλις για τη θέση «3».

Μετά από επικοινωνία των Πειραιωτών με την πλευρά του Παπανικολάου για επέκταση της συνεργασίας, που ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2014, ο εκπρόσωπος του διεθνή παίκτη αξίωσε το ποσό των 6,5εκ. δολαρίων (σ.σ. 4,85εκ. ευρώ) για τριετές συμβόλαιο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συγκεκριμένα, περίπου 1,4εκ. ευρώ για τα πρώτα δύο χρόνια και 2εκ. ευρώ για τον τρίτο. Παράλληλα, ζητήθηκε η άρση του buy out για το ΝΒΑ τον πρώτο χρόνο και την εφαρμογή του τον δεύτερο με λιγότερες οικονομικές απαιτήσεις, προκειμένου να γίνει προσιτός ο παίκτης για την ομάδα που θα τον διεκδικήσει από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Επίσης, ζητήθηκε να οριστεί καταληκτική ημερομηνία η 31η Ιουλίου.

Από την πλευρά του Ολυμπιακού δεν έγιναν δεκτές οι απαιτήσεις και πλέον είναι ένα βήμα πριν την θετική απάντηση στην πρόταση της Μπαρτσελόνα για παραχώρηση του, η οποία προσφέρει περίπου 1,5εκ. ευρώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης