Από την Τρίτη (21/4), ο Γιώργος Πρίντεζης ανήκει και επισήμως στους κορυφαίους παίκτες της Euroleague την τελευταία δεκαετία. Έχοντας ψηφιστεί από τους προπονητές, τους παίκτες και τους φιλάθλους της Euroleague, δίπλα στους Δημήτρη Διαμαντίδη, Κάιλ Χάινς, Χουάν Κάρλος Ναβάρο, Λούκα Ντόντσιτς, Μίλος Τεόντοσιτς και Νάντο Ντε Κολό, ο Πρίντεζης μίλησε στην κάμερα της διοργάνωσης για αυτή την τιμή.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Αν κάποιος πριν χρόνια μου έλεγε ότι θα ήμουν στην ομάδα της δεκαετίας, θα του απαντούσα ότι είναι τρελός. Προσωπικά, δεν μου αρέσει να μιλάω για τον εαυτό μου, το αποφεύγω και στις συνεντεύξεις, ακόμη και τώρα δεν θέλω να το κάνω» είπε ο διεθνής πάουερ φόργουορντ του Ολυμπιακού.

Ο Πρίντεζης σημείωσε ακόμα: «Δεν λέω ότι δεν είμαι χαρούμενος, αλλά είμαι περισσότερο για τα πράγματα που πετύχαμε με την ομάδα μου, τον Ολυμπιακό, τα τελευταία χρόνια. Δώσαμε χαρά στους φίλους μας, κατακτήσαμε δύο πολύ σημαντικούς τίτλους, έχουμε πάει άλλες δύο φορές στο φάιναλ φορ, αυτό είναι το πιο σημαντικό και αυτό θα έχω πάντα στην καρδιά μου.

»Νιώθω χαρούμενος, δούλεψα πολύ για να βρεθώ εδώ. Όταν κατακτήσαμε τους δύο τίτλους της Euroleague, πιστέψτε, ήμουν πολύ χαρούμενος, γιατί κάναμε και τον κόσμο χαρούμενο. Πολλοί ήταν χαρούμενοι, άλλοι έκλαψαν και αυτό είναι κάτι που μου δίνει δύναμη και ενέργεια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

»Καθώς μεγαλώνεις, αρχίζεις να σκέφτεσαι λιγότερο και να είσαι πιο επικεντρωμένος στα πράγματα που σε κάνουν χαρούμενο και προσωπικά είμαι περισσότερο όταν η ομάδα μου νικά και απολαμβάνω περισσότερο το παιχνίδι. Προσπαθώ να δίνω το καλύτερο και να βοηθώ την ομάδα, αυτό μου αρέσει και αυτό προσπαθώ να κάνω.

»Το 2012, κανείς δεν μας περίμενε, όλοι νόμιζαν ότι θα μας νικήσουν εύκολα, το 2013 όλες οι ομάδες ήξεραν ότι είμαστε επικίνδυνοι, ότι έχουμε καλή χημεία. Ειδικά οι ομάδες με τις οποίες παίξαμε στο φάιναλ φορ ήξεραν τι να περιμένουν. Εμείς παλέψαμε περισσότερο και ήμασταν πολύ καλοί σε άμυνα και επίθεση. Δεν ήταν πιο σημαντική κατάκτηση, γιατί όλες έχουν κάτι διαφορετικό, αλλά ήταν πολύ όμορφη.

»Δεν ήμουν ποτέ παίκτης που έβλεπε τα στατιστικά και τον ένοιαζε πολύ να σκοράρει περισσότερο ή κάτι άλλο. Ή να διαβάσω κάτι που γράφεται για εμένα. Δεν λέω ότι δεν με ενδιέφερε ή δεν θέλω να παίζω καλά, πάντα προσπαθώ να βελτιώνομαι και να βάζω νέα πράγματα στο παιχνίδι μου, αλλά προσωπικά είμαι πιο χαρούμενος τα τελευταία χρόνια για όσα η ομάδα έχει πετύχει».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης