Ο Ολυμπιακός, πληρώνοντας την αγωνιστική καθίζηση του το τελευταίο διάστημα, από εκεί έδειχνε να έχει στο… τσεπάκι του το εισιτήριο για τα πλέι οφ της Euroleague, έχει φτάσει να παλεύει την τελευταία αγωνιστική της regular season για την πρόκριση.

Μάλιστα η ομάδα του Πειραιά δεν ορίζει 100% την τύχη της, καθώς εκτός από τη νίκη επί της Νταρουσάφακα θέλει συνδυασμό κι άλλων αποτελεσμάτων για να περάσει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Γιώργος Πρίντεζης σε δηλώσεις του στη NOVA τόνισε ότι αυτός και οι συμπαίκτες του φταίνε για τη δεινή θέση, στην οποία έχει περιέλθει η ομάδα, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι τα αίτια για την κάκιστη εικόνα του Ολυμπιακού είναι μόνο αγωνιστικά.

Ο έμπειρος φόργουορντ δεν παρέλειψε να μιλήσει και για τον Βασίλη Σπανούλη, στον οποίο ευχήθηκε περαστικά, εκφράζοντας τη βεβαιότητά του ότι θα επιστρέψει στη δράση πιο δυνατός.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο υπαρχηγός των «ερυθρολευκων»:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για την κακή εικόνα το τελευταίο δίμηνο και αν θα πρέπει τα ματς την τελευταία αγωιστική να ξεκινούν την ίδια ώρα: «Μπορεί να είναι λίγο άβολο, αλλά εμείς δώσαμε δικαιώματα να βρεθούμε σε αυτή την κατάσταση. Εμείς φταίμε, τους τελευταίους δύο μήνες δεν παίξαμε καθόλου καλά. Όσον αφορά τα ματς, ναι θα πρέπει να γίνονται την ίδια ώρα, προκειμένου να είναι πιο ανταγωνιστικά, για πολλούς λόγους».

Για το τι έφταιξε το τελευταίο δίμηνο: «Σε μια άσχημη κατάσταση, θα ακούσεις πολλά πράγματα. Όταν αυτά δεν πάνε καλά, ψάχνεις συνεχώς τις αιτίες για το τι φταίει. Όχι μόνο στον αθλητισμό, αλλά και γενικά. Μας έχει στεναχωρήσει πολύ όλο αυτό. Αυτή η εικόνα δεν μας αντιπροσωπεύει. Οι λόγοι είναι καθαρά αγωνιστικοί και η εικόνα μας τον τελευταίο καιρό, όντως δεν είναι καλή».

Για τον Βασίλη Σπανούλη: «Δεν υπάρχουν λόγια, περαστικά στον Βασίλη. Είμαστε πάνω από 10 χρόνια μαζί και είμαι σίγουρος, πως 100%, θα γυρίσει. Τον ξέρω πολύ καλά και αν εφόσον κυλήσουν ομαλά, τότε θα επιστρέψει».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιπππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης