Πολύ κοντά στην απόκτηση του Κώστα Παπανικολάου βρίσκεται ο Ολυμπιακός, ο οποίος προσφέρει συμβόλαιο -διάρκειας 3,5 ετών- στον διεθνή φόργουορντ.

Ο Κώστας Παπανικολάου έμεινε ελεύθερος από τους Ντένβερ Νάγκετς και μπορεί να δήλωσε πρόσφατα ότι έχει ως πρώτη προτεραιότητα την παραμονή του στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ, ωστόσο ήδη -σύμφωνα με πληροφορίες- απέρριψε προτάσεις από τον Παναθηναϊκό, τη Λοκομοτίβ Κουμπάν, τον Ερυθρό Αστέρα και τον Άρη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο διεθνής φόργουορντ φαίνεται πως δεν αποφάσισε με γνώμονα το οικονομικό, καθώς οι προτάσεις που του έγιναν ήταν σε ορισμένες περιπτώσεις πολύ ανώτερες από αυτήν των «ερυθρολεύκων». Το ποσό που θα εισπράξει μέχρι το 2019, εφόσον εξαντλήσει το συμβόλαιό του στον Ολυμπιακό, κυμαίνεται από 2,5 έως 3 εκατ. ευρώ.

Εξέλιξη που θα μπορούσε να χαλάσει το «deal» είναι η στάση της Μπαρτσελόνα, η οποία έχει το δικαίωμα -βάσει του συμβολαίου που είχε υπογράψει ο παίκτης το 2013 όταν πήγε στην Ισπανία- να ισοφαρίσει τα χρήματα του Ολυμπιακού και να τον κάνει εκ νέου δικό της. Κομβική, πάντως, θεωρείται και η στάση του Κώστα Παπανικολάου, καθώς ελάχιστοι παίκτες μπόρεσαν να αποδώσουν σε ομάδες που δεν ήθελαν να αγωνιστούν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης