Η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τον Ολυμπιακό την Τρίτη (19/11, 21:30, Novasports 1HD) για την 9η αγωνιστική της Ευρωλίγκας λίγες ημέρες, αφού ο Γιώργος Πρίντεζης έγινε ο 3ος παίκτης στην ιστορία της διοργάνωσης που ξεπερνά τους 3.000 πόντους.

Ο προπονητής των Γερμανών, Ντέγιαν Ράντονιτς, στάθηκε στη συνεισφορά τόσο του Πρίντεζη όσο και του Σπανούλη στο ευρωπαϊκό μπάσκετ, στις δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας, πριν το ματς με τους «ερυθρόλευκους».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μαοντό Λο και Τζέντοβιτς δεν αγωνίστηκαν στο γερμανικό πρωτάθλημα κατά της Μπαϊρόιτ και όπως τόνισε ο τεχνικός των Βαυαρών αναμένεται να παραμείνουν εκτός.

Ο Ντέγιαν Ράντονιτς τόνισε: «Η εμπειρία του Σπανούλη και του Πρίντεζη είναι απίστευτη. Σίγουρα έχουν γράψει ιστορία στο ευρωπαϊκό μπάσκετ! Έχουν επίσης τον Μιλουτίνοβ στο ρόστερ τους που κατά τη γνώμη μου είναι ένας από τους καλύτερους σέντερ της Ευρωλίγκας. Ο Ολυμπιακός παίζει σπουδαία άμυνα με αρκετή ενέργεια. Δυστυχώς, υπάρχουν κάποιοι παίκτες που δεν θα αγωνιστούν, αλλά ελπίζω πως οι φίλαθλοι μας θα βρίσκονται κοντά μας και θα νικήσουμε το παιχνίδι».

Από την πλευρά του, ο Φινλανδός διεθνής γκαρντ της Μπάγερν, Πέτερι Κόπονεν υπογράμμισε: «Γνωρίζουμε ότι ο Ολυμπιακός είναι μια σπουδαία ομάδα με πολλή εμπειρία. Έχουν κερδίσει τρεις φορές τον τίτλο της Euroleague και φέτος θέλουν να φτάσουν στα play offs. Πρέπει να παίξουμε στο υψηλότερο επίπεδο από άποψη ενέργειας, για να έχουμε ευκαιρία εναντίον τους. Ευτυχώς, παίζουμε στο Audi Dome και οι οπαδοί μας μπορούν να μας υποστηρίξουν».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης