Mε τριαντάλεπτη καθυστέρηση προσγειώθηκε στην Αθήνα το αεροσκάφος που μετέφερε τον Ουίλι Ριντ. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού δήλωσε πως αισθάνεται «ευλογημένος» και υπενθύμισε πως το ψευδώνυμό του είναι… «Show time»! «Δεν χρειάζομαι μεγάλο χρόνο προσαρμογής» τόνισε ο Αμερικανός σέντερ, κάτι που θα… εκτιμηθεί στο λιμάνι, καθώς δεν υπάρχουν τα χρονικά περιθώρια, μετά την 3η ήττα του Ολυμπιακού σε 4 αγωνιστικές στη Euroleague.

O Ριντ δεν θα ταξιδέψει με την αποστολή του Ολυμπιακού τη Δευτέρα (28/10) στη Μόσχα ενόψει της αναμέτρησης με την πρωταθλήτρια Ευρώπης ΤΣΣΚΑ την Τετάρτη (30/10) και αναμένεται να μπει απέναντι στην Μακάμπι Τελ Αβίβ την Παρασκευή (1/11) στο ΣΕΦ, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής. Στον Ολυμπιακό περιμένουν και την άφιξη του Τέιλορ Ρότσεστι, ο οποίος επίσης δεν προλαβαίνει τον εκτός έδρας αγώνα με την ΤΣΣΚΑ (5η αγωνιστική).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Ουίλι Ριντ δήλωσε κατά την εμφάνισή του στην αίθουσα αφίξεων του «Ελευθέριος Βενιζέλος»: «Εγώ και η οικογένειά μου το συζητήσαμε από τη στιγμή που ήρθε αυτή η πρόταση. Νιώθω ευλογημένος. Το ψευδώνυμό μου είναι “Show Τime”, οπότε μπορείτε να περιμένετε κάτι τέτοιο. Βγάζω μεγάλη ενέργεια κάθε φορά που πατάω στο παρκέ, μου αρέσει να παίρνω ριμπάουντ και να σταματάω τους αντιπάλους με τάπες. Τελειώνω φάσεις με ενθουσιασμό, με καρφώματα».

Ο Ριντ πρόσθεσε: «Είδα το τελευταίο παιχνίδι. Ξέρω τον Μπράντον Πολ και τον Ουέιντ Μπόλντγουιν. Γνωρίζω πόσο ιστορική είναι η ομάδα, ο φίλος μου Μπριάντε Ουέμπερ έπαιζε πέρσι εδώ. Πιστεύω ότι μπορώ να βοηθήσω σίγουρα την ομάδα».

Ο Ριντ έδειξε να γνωρίζει πως στον Ολυμπιακό χρειάζεται άμεση βελτίωση, αφού τόνισε στο τέλος: «Δεν νομίζω ότι θέλω μεγάλο χρόνο προσαρμογής. Το παιχνίδι μου μπορεί να ενταχθεί εύκολα στις ομάδες. Κάνω σκριν, ρολάρω προς το καλάθι, τελειώνω φάσεις μετά από ριμπάουντ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης