Ο Ογκάστιν Ρούμπιτ δήλωσε πως νιώθει πιο άνετα να παίζει ως πάουερ φόργουορντ, αλλά άφησε στον Γιώργο Μπαρτζώκα την απόφαση για το πως θα θέλει κάθε φορά να τον αξιοποιεί. Ο Αμερικανός του Ολυμπιακού μίλησε στη media day πριν τον εντός έδρας αγώνα με την Άλμπα Βερολίνου, την Τρίτη (14/1, 21:00), για την 19η αγωνιστική της Euroleague. «Είμαι έτοιμος να δουλέψω με τον coach», σχολίασε ο Ρούμπιτ πριν το ντεμπούτο του Μπαρτζώκα, στη δεύτερη θητεία του στην τεχνική ηγεσία των Πειραιωτών.

Αρχικά, ο Αμερικανός ανέφερε ως προς το τι μπορεί να αλλάξει με τον κόουτς Μπαρτζώκα: «Κάνεις ό,τι μπορείς τώρα χωρίς να υπάρχει πολύς χρόνος. Οι περισσότεροι τον ξέρουν όπως και τις αρχές του στο μπάσκετ. Είμαι έτοιμος να δουλέψω μαζί του».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ερωτηθείς για τη θέση που του αρέσει να παίζει περισσότερο, ο Ρούμπιτ επισήμανε: «Νιώθω πιο άνετα στο 4, αλλά σε μερικά συστήματα αυτό μπορεί να αλλάξει. Εξαρτάται πώς ο κόουτς θέλει να με αξιοποιήσει».

Τέλος, για το ματς με την Άλμπα Βερολίνου τόνισε: «Τα πάντα είναι η άμυνα. Έχει τρελό ρυθμό για να σκοράρει. Θα είναι πιο εύκολο για εμάς, αν είμαστε καλοί στην άμυνα, για να μην τους επιτρέψουμε να σκοράρουν εύκολα καλάθια».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης