Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την πρωταθλήτρια Ευρώπης ΤΣΣΚΑ Μόσχας την Πέμπτη (6/1, 21:00) για την 24η αγωνιστική της Euroleague, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να μην συμπληρώνει ούτε δεκάδα.

Αφού πρώτα ο τεχνικός του Ολυμπιακού δήλωσε πως οι Σπανούλης και Ρότσεστι είναι εκτός για το ματς με τους Ρώσους και εξήγησε πως δύσκολα θα αγωνιστεί και ο Πρίντεζης, ο Ογκάστιν Ρούμπιτ κάλεσε τους συμπαίκτες του να βγουν και να παλέψουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συγκεκριμένα, ο Ογκάστιν Ρούμπιτ δήλωσε κατά τη Media Day των «ερυθρόλευκων»: «Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να βγούμε στο παρκέ και να παίξουμε τέλεια. Το σημαντικότερο είναι να παλέψουμε και να καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα».

Ο Αμερικανός πρόσθεσε αναφερόμενος στις απουσίες των Βασίλη Σπανούλη και Τέιλορ Ρότσεστι, οι οποίοι τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια του αγώνα με τη Ζαλγκίρις στο Κάουνας: «Είναι πολλές οι ομάδες που παίζουν με απουσίες. Όλοι πρέπει να κάνουν ένα βήμα μπροστά, να είμαστε επιθετικοί και να παλέψουμε. Ο Βασίλης (Σπανούλης) είναι ο αρχηγός μας και μαζί με τον Τέιλορ (Ρότσεστι) αποτελούν δύο πολύ σημαντικά γκαρντ για εμάς. Χωρίς αυτούς τους παίκτες, τα πράγματα δεδομένα θα είναι πιο δύσκολα».

Τέλος, αναφορικά με το γεγονός πως εσχάτως παίζει ως πάουερ φόργουορντ, από την στιγμή που προστέθηκε στο ρόστερ ο Οκτάβιους Έλις, ο Ρούμπιτ σημείωσε: «Έχω παίξει κυρίως στο “4” οπότε για μένα είναι η πιο φυσιολογική θέση. Μπορώ όμως να ανταπεξέλθω εξίσου και στις δύο θέσεις».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης