Συνάντηση με τον Μπράιαντ Ντάνστον είχαν οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, στη διάρκεια της οποίας κατέθεσαν στον Αμερικανό σέντερ πρόταση για την ανανέωση της συνεργασίας τους.

Ο Αμερικανός σέντερ δέχθηκε πριν λίγο καιρό πρόταση από την Αναντολού Εφές έναντι 1,8 εκατομμυρίων δολαρίων για δύο χρόνια και μάλιστα εμφανιζόταν έτοιμος να πει το «ναι» στους Τούρκους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εντούτοις οι διοικούντες τους πρωταθλητές Ελλάδας πήραν την κατάσταση στα χέρια τους και κατέθεσαν στον Μπράιαντ Ντάνστον τη δική τους πρόταση (σ.σ.: τα λεφτά και η χρονική διάρκεια του συμβολαίου δεν έγιναν γνωστά), εκφράζοντάς τους παράλληλα την έντονη επιθυμία τους για να παραμείνει κάτοικος Πειραιά.

Ο Αμερικανός αναχώρησε για το Ντουμπάι στη συνέχεια για διακοπές, εκεί όπου βρίσκεται ακόμη, και άμα τη επιστροφή του θα γνωστοποιηθούν και οι προθέσεις του.

Επαφή Σφαιρόπουλου με Σλούκα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την ίδια στιγμή, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος είχε εχθές συνάντηση με τον Κώστα Σλούκα και, αφού του εξέφρασε την επιθυμία παραμονής του, στη συνέχεια του ανέλυσε το νέο ρόλο που θα έχει την καινούρια αγωνιστική περίοδο.

Εξελίξεις στην υπόθεση του Έλληνα γκαρντ θα έχουμε την ερχόμενη εβδομάδα, αν και κοινή επιθυμία είναι να δοθεί συνέχεια στη συνεργασία.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης