Συνάντηση με τον υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Γιάννη Ανδριανό είχε την Παρασκευή ο αντιπρόεδρος της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού, Γιώργος Σκινδήλιας, όπου συζητήθηκε το θέμα που έχει προκύψει με τα ασφαλιστήρια των Ελλήνων διεθνών των Πειραιωτών.

Ο υφυπουργός Αθλητισμού διαμήνυσε στον ισχυρό άνδρα των «ερυθρόλευκων» ότι η συμμετοχή των παικτών στην Εθνική Ελλάδας είναι εθνική υπόθεση, ενώ από την πλευρά του ο Σκινδήλιας επισήμανε ότι υπάρχει η καλή θέληση ώστε να δοθεί άμεσα λύση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μάλιστα εκδόθηκε και ανακοίνωση από τη ΓΓΑ στην οποία επισημαίνεται ότι: «Ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Γιάννης Ανδριανός, με αφορμή το θέμα της συμμετοχής των παικτών του Ολυμπιακού στην εθνική ομάδα, κάλεσε σήμερα (20/06) στο γραφείο του τη διοίκηση της ΚΑΕ, την οποία εκπροσώπησε ο αντιπρόεδρός της κ. Γιώργος Σκινδήλιας.

Ο υφυπουργός επανέλαβε τη θέση της πολιτείας πως η συμμετοχή των παικτών στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα είναι εθνική υπόθεση. Ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ Ολυμπιακός διαβεβαίωσε τον κ. Ανδριανό ότι βούληση της ΚΑΕ είναι να βρεθεί άμεσα λύση ώστε να μη στερηθεί η εθνική ομάδα τους παίκτες της».
Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης