Για τον εναρκτήριο αγώνα του Ολυμπιακού στους ομίλους της Euroleague με αντίπαλο τη Μάλαγα στο ΣΕΦ μίλησε ο Κώστας Σλούκας, τονίζοντας ότι η ομάδα του θέλει τη νίκη έστω και με ένα πόντο διαφορά στην αυριανή αναμέτρηση.

«Παίζουμε στην έδρα μας με μία πολύ καλή ομάδα όπως η Μάλαγα. Θέλουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας και να κερδίσουμε, έστω και με ένα πόντο», είπε αρχικά ο διεθνής άσος των Πειραιωτών και πρόσθεσε στη συνέχεια:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Έχουμε επισημάνει ότι είναι νωρίς ακόμα για να είναι έτοιμη η ομάδα. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να παίρνουμε αποτελέσματα. Αυτό το κάναμε με τον Παναθηναϊκό και τώρα θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για το παιχνίδι με τη Μάλαγα».

Όσον αφορά την ομάδα του Χοάν Πλάθα, ο Κώστας Σλούκας δήλωσε: «Έχουμε δει πως παίζουν. Είναι η κλασική ισπανική ομάδα. Πρέπει να ελέγξουμε τον ρυθμό και με τη βοήθεια του κόσμου να πάρουμε τη νίκη».

Τέλος, αναφέρθηκε στον προπονητή της Μάλαγα, Χοάν Πλάθα: «Ο κόουτς Πλάθα είναι πολύ καλός στην αρχή της σεζόν. Πέρυσι από την Ζαλγκίρις είχαμε χάσει σχετικά εύκολα στην αρχή της σεζόν. Ξεκινάει κάτι καινούριο αύριο (18/10) και πρέπει να είμαστε έτοιμοι».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης