Αυστηρός με τον εαυτό του και τους συμπαίκτες του για την εμφάνιση, κυρίως στην άμυνα, απέναντι στη Βαλένθια εμφανίστηκε ο Κώστας Σλούκας, στο Media Day πριν τον αγώνα με τη Ρεάλ Μαδρίτης, πάλι στο ΣΕΦ, (18/12, 21:00, Novasports 2HD), για την 15η αγωνιστική της Euroleague.

«Ήταν μια κακή ήττα» είπε χαρακτηριστικά ο Κώστας Σλούκας και έστειλε μήνυμα εν όψει της «μάχης» με τη «βασίλισσα»: «Αν η προσέγγισή μας είναι ίδια με αυτή που είχαμε απέναντι στη Βαλένθια, τότε θα έχουμε πρόβλημα». Ο διεθνής γκαρντ του Ολυμπιακού τόνισε: «Πρέπει να είμαστε πιο σκληροί και σίγουρα να ελέγξουμε τον ρυθμό του παιχνιδιού».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά, ο Κώστας Σλούκας δήλωσε στη Media Day του Ολυμπιακού πριν τον αγώνα με τη Ρεάλ Μαδρίτης:

«Οφείλουμε να αφήσουμε πίσω την ήττα από τη Βαλένθια. Ήταν μια κακή ήττα αν με ρωτάτε προσωπικά. Ήταν ένα παιχνίδι που έπρεπε να κερδίσουμε, μετά από δύο πολύ καλά αποτελέσματα. Ήταν ένα παιχνίδι που έπρεπε να το πάρουμε. Οφείλουμε να συνεχίσουμε. Παίζουμε απέναντι σε μία πάρα πολύ καλή ομάδα ως γνωστόν, τη Ρεάλ Μαδρίτης και είναι ένα παιχνίδι που επίσης πρέπει να κερδίσουμε. Σίγουρα θα είναι μια πάρα πολύ μεγάλη νίκη αν το καταφέρουμε».

«Η Ρεάλ έχει κοινά στοιχεία με τη Βαλένθια. Είναι μια πάρα πολύ επιθετική ομάδα. Αν η προσέγγισή μας είναι ίδια με αυτή που είχαμε απέναντι στη Βαλένθια, τότε θα έχουμε πρόβλημα. Η άμυνά μας ήταν πολύ κακή στο χθεσινό παιχνίδι, δεχθήκαμε 100 πόντους και είναι αδύνατον να νικήσουμε, σε συνδυασμό και με τα ποσοστά ευστοχίας της αντίπαλης ομάδας. Πρέπει να είμαστε πιο σκληροί και σίγουρα να ελέγξουμε τον ρυθμό του παιχνιδιού».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όταν του υπενθύμισαν πως φέτος ο Ολυμπιακός έχει δύο στα δύο μέχρι στιγμής στις «διαβολοβδομάδες», ο Σλούκας απάντησε: «Προσωπικά, δεν το είχα συνειδητοποιήσει και η αλήθεια είναι πως με αφήνει τελείως αδιάφορο αυτό. Κοιτάω κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, όπως και οι συμπαίκτες μου. Χάσαμε χθες και πρέπει να νικήσουμε αύριο. Δεν σημαίνει κάτι για εμάς».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης