Τον πρώτο τίτλο της φετινής σεζόν θα διεκδικήσουν απόψε οι δύο «αιώνιοι αντίπαλοι», Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός, που βρεθούν αντιμέτωποι στις 21:00 (ζωντανή μετάδοση από την ΕΡΤ 3) στον τελικό του Super Cup μπάσκετ που διεξάγεται στη Ρόδο. Οι μεν «ερυθρόλευκοι» προκρίθηκαν στον τελικό επικρατώντας με άνεση  93-65 του Προμηθέα Πατρών, οι δε «πράσινοι» αντίστοιχα, δυσκολεύτηκαν αρκετά απέναντι στον Κολοσσό Ρόδου, αλλά πήραν τη νίκη τελικά με 72-67 και την πρόκριση στον τελικό.

Σε σύγκριση με τους δύο χθεσινούς ημιτελικούς, που δεν προσέλκυσαν τόσο πολύ κόσμο, στον αποψινό μεγάλο τελικό του Super Cup μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού δεν θα… πέφτει καρφίτσα, καθώς οι εξέδρες θα είναι κατάμεστες, όπως γνωστοποίησε με σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΕΣΑΚΕ το μεσημέρι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ο ΕΣΑΚΕ ενημερώνει τους φιλάθλους ότι τα εισιτήρια για τον μεγάλο και τον μικρό τελικό του Super Cup by aegean islands εξαντλήθηκαν. Παρακαλούνται οι φίλαθλοι να μην προσεγγίσουν το κλειστό γήπεδο της Καλλιθέας Ρόδου χωρίς εισιτήριο. Δεν θα τους επιτραπεί η είσοδος. Τα εισιτήρια είναι ονομαστικά και θα γίνει έλεγχος ταυτοπροσωπίας και σωματικός έλεγχος πριν την είσοδο», ανέφερε χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.

Οι Ηλίας Κορομηλάς, Γιώργος Πουρσανίδης και Πέτρος Παπαπέτρου θα είναι οι τρεις διαιτητές που θα διευθύνουν τον αποψινό (21:00) τελικό του Super Cup.  Η συγκεκριμένη τριάδα προέκυψε μετά από κλήρωση για τους ρέφερι που θα διευθύνουν το ντέρμπι «αιωνίων» για τον πρώτο τίτλο της σεζόν. Στην κληρωτίδα είχαν μπει ακόμη οι Βασιλική Τσαρούχα, Βασίλης Πιτσίλκας και Δημήτρης Ζαχαρής, ενώ εξαιρέθηκε ο Αναστάσιος Κάρδαρης, ο οποίος έπρεπε να φύγει νωρίτερα, λόγω υποχρεώσεών του στο Basketball Champions League, και ορίστηκε στον «μικρό τελικό». Ο Παναθηναϊκός δεν εκπροσωπήθηκε στην κλήρωση, ενώ παρών από πλευράς Ολυμπιακού ήταν ο γενικός διευθυντής της ΚΑΕ, Νίκος Λεπενιώτης.

Τον «μικρό τελικό» του Super Cup στον οποίο θα αναμετρηθούν Κολοσσός Ρόδου και Προμηθέας (17:00- ΕΡΤ 3) θα διαιτητεύσουν οι Βασιλική Τσαρούχα, Δημήτρης Ζαχαρής και Αναστάσιος Κάρδαρης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης