Ο Βασίλης Σπανούλης δεν φημίζεται για τον… συναισθηματισμό του ή πιο σωστά για άνεση στην έκφραση των συναισθημάτων του. Το «αντίο», όμως του Γιώργου Πρίντεζη στα παρκέ έκανε ακόμη και τον «Kill-Bill» να βγάλει συναίσθημα, στην ανάρτηση αποχαιρετισμού προς τον πρώην συμπαίκτη του στον Ολυμπιακό και την εθνική.

Εξάλλου, ούτε χρόνος δεν έχει συμπληρωθεί από τότε που ήταν αυτός στη θέση του Πρίντεζη. Ως αρχηγός του Ολυμπιακού «κρέμασε τα παπούτσια του» ο Σπανούλης, ως αρχηγός των «ερυθρόλευκων» και ο Γιώργος Πρίντεζης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Βασίλης Σπανούλης έγραψε συγκεκριμένα στο προφίλ του στο Instagram προς τον Γιώργο Πρίντεζη: «Φιλαράκι μου, ό,τι και να πω ή να γράψω για εσένα είναι πολύ λίγο να εκφράσει αυτό που νιώθω για εσένα σαν φίλο πρώτα και σαν συμπαίκτη μετά! Οι στιγμές που περάσαμε μαζί, οι ατελείωτες συζητήσεις μας, οι χαρές και οι στενοχώριες που περάσαμε δημιούργησαν μια σχέση ζωής και είμαι υπερήφανος γι’ αυτό!!! Συγχαρητήρια για την θρυλική καριέρα σου! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις αυτά που με τόσο κόπο κατέκτησες! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις την πανέμορφη οικογένεια σου».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης