Λίγες ημέρες μετά τη γέννηση της δεύτερης κόρης του, που είναι το πέμπτο παιδί του, ο Βασίλης Σπανούλης ευχήθηκε «υγεία και να παίζουμε καλό μπάσκετ» ενόψει της έναρξης της νέας σεζόν.

Ο αρχηγός των «ερυθρολεύκων» βρέθηκε στην κοινή εκδήλωση ΟΠΑΠ και Ολυμπιακού για την ανακοίνωση της ανανέωσης της συνεργασίας τους για 7η χρονιά και ερωτηθείς για τις προσδοκίες του  ενόψει της επικείμενης περιόδου τόνισε: «Ο αθλητισμός έχει και ευχάριστες και δυσάρεστες στιγμές, για εμάς είναι περισσότερες οι ευχάριστες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το θέμα είναι να μπορείς να τις διαχειρίζεσαι, και τις ευχάριστες και τις δυσάρεστες. Αυτό προσπαθούμε να κάνουμε κι εμείς. Είναι το πιο δύσκολο κομμάτι για έναν προπονητή και για μία ομάδα. Ελπίζω όλα να πάνε καλά, να έχουμε υγεία πάνω απ’ όλα και να παίζουμε όμορφο μπάσκετ που θα το χαρούν οι φίλαθλοί μας».

Σε ερώτηση για το αν η τύχη παίζει ρόλο στην επίτευξη των επιτυχιών και τους τραυματισμούς που μπορεί να έχουν οι παίκτες κατά τη διάρκεια της σεζόν, απάντησε: «Χρειάζεται τύχη στο θέμα της υγείας και στο μπασκετικό κομμάτι. Εύχομαι να την έχουμε, αλλά εγώ έχω μια φιλοσοφία, ότι την τύχη σου την κυνηγάς. Δεν πρόκειται να σου έρθει μόνη της αν δεν την κυνηγάς, αν δεν δουλέψεις σκληρά. Μόνο τότε θα έχεις την τύχη μαζί σου».

Τέλος κληθείς να σχολιάσει αν θα πρέπει να περιμένουν να δουν κάτι διαφορετικό οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού και κάτι ακόμη καλύτερο από πέρυσι, ανέφερε: «Το καλύτερο από την περυσινή χρονιά είναι να πάρουμε το Κύπελλο, το ελληνικό πρωτάθλημα και τη Euroleague, αφού ήμασταν στον τελικό. Εμείς θα πάμε βήμα-βήμα, έχουμε μεγάλους στόχους, κάνουμε πρωταθλητισμό, διεκδικούμε και τους τρεις τίτλους των διοργανώσεων που μετέχουμε και όπως είπα πριν να έχουμε υγεία και να παίζουμε καλό μπάσκετ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης