Ο Βασίλης Σπανούλης στις δηλώσεις του μετά τον χαμένο τελικό του Ολυμπιακού στη Μαδρίτη αναγνώρισε ότι η Ρεάλ κατέκτησε δίκαια το τρόπαιο της Euroleague, δίνοντας παράλληλα το σύνθημα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

«Είπε κάποια λόγια στο τέλος. Είναι ο γνωστός Ρούντι. Μεγάλος παίκτης, αλλά μιλάει πολύ. Εντάξει, πήρε την πρώτη του Ευρωλίγκα και παρασύρθηκε. Με ειρωνεύτηκε. Είχα κι εγώ νεύρα και έγινε ότι έγινε», ανέφερε αρχικά ο αρχηγός των Πειραιωτών αναφορικά με το επεισόδιο με τον Ρούντι Φερνάντεθ στο τέλος του ματς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εν συνεχεία ο «V-Span» τόνισε: «Αξίζει αυτό το τρόπαιο η Ρεάλ. Το θέλαμε πολύ κι εμείς κι αυτοί. Υστερήσαμε σε σημαντικά στοιχεία, στις βολές, τα ριμπάουντ, δεν ήμασταν καλή στα τρίποντα. Δεν κάναμε μια απ’ τις καλύτερες εμφανίσεις μας και έτσι δεν μπορείς να νικήσεις έναν τέτοιο αντίπαλο. Είναι ο τέταρτος τελικός που παίζουμε. Δεν γίνεται να κερδίζεις συνέχειας. Στόχος μας, πλέον, είναι το πρωτάθλημα. Έτσι είναι ο αθλητισμός. Συνεχίζουμε».

Ερωτηθείς για το αν υπήρχε κούραση μετά την προσπάθεια στον ημιτελικό της Παρασκευής: «Πάντα θέλουμε να κυνηγάμε τα τρόπαια. Άλλες φορές θα τα πάρουμε άλλες όχι. Πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι, γιατί ακολουθεί το πρωτάθλημα».

Τέλος κληθείς να μιλήσει για το γεγονός ότι τον έκλεισε η άμυνα της Ρεάλ, επισήμανε: «Είναι λογικό. Κι αυτοί κάνουν το σκάουτινγκ και προσαρμόζουν το παιχνίδι τους. Το μπάσκετ είναι ομαδικό άθλημα. Κάναμε πολλά λάθη στο πρώτο ημίχρονο, που μας κόστισε».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης