Σε «πελάγη ευτυχίας» έπλεε, όπως ήταν φυσικό ο Βασίλης Σπανούλης μετά τη νίκη με 71-68 επί της Μπαρτσελόνα, χαρακτηρίζοντας τεράστια επιτυχία την πρόκριση του Ολυμπιακού στο φάιναλ φορ της Μαδρίτης.

«Είναι μια τεράστια επιτυχία. Αυτή η ομάδα άξιζε να βρίσκεται στο F4. Πολλές φορές έλεγαν ότι ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να νικήσει. Εμείς αποδείξαμε ότι μπορούμε να νικήσουμε τον οποιοδήποτε», τόνισε αρχικά ο V-Span και συνέχισε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η σειρά άλλαξε στο 2ο ματς. Σε μια τέτοια σειρά χρειάζεται και τύχη και την είχαμε. Έγιναν πολύ ωραία παιχνίδια.. Εμείς δείχνουμε ότι είμαστε ομάδα, έχουμε ρόλους και είμαστε αγαπημένοι. Αυτή είναι η ανταμοιβή. Αφιερώνουμε αυτή την πρόκριση στον κόσμο. Όσο είμαστε εδώ θα παλεύουμε για να έχουμε όσο το δυνατό ψηλότερα τον Ολυμπιακό.

Ήταν δύσκολη σειρά. Λογικό παίζαμε με Μπαρτσελόνα. Παίξαμε καλή άμυνα στο β’ ημίχρονο. Βάλαμε μεγάλα σουτ και καλές άμυνες και πήραμε μια μεγάλη νίκη και πρόκριση. Είναι μια τεράστια επιτυχία για τον σύλλογο αλλά πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι στους στόχους που έχουμε ακόμη μπροστά μας».

Εν συνεχεία ο μεγάλος αρχηγός των Πειραιωτών δήλωσε: «Πρέπει να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου και τον προπονητή μου. Αυτοί μου έχουν δώσει και έχουν αποδιωχθεί τον ρόλο μου. Μου έχουν εμπιστοσύνη».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Καταλήγοντας σε ερώτηση για τον κόσμο του Ολυμπιακού επισήμανε: «Μας έδωσε τεράστια ώθηση. Δεν ξέρω πως θα είχαμε πάει χωρίς αυτόν. Μας έσπρωξε… Όσο μεγάλους παίκτες κι αν έχει η Μπαρτσελόνα με αυτόν τον κόσμο τα χάνεις».

Eπιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης