Στο ΣΕΦ οι οπαδοί του Ολυμπιακού

Στο ΣΕΦ οι οπαδοί του Ολυμπιακού

Τη στήριξή τους στους διοικητικούς ηγέτες της ΚΑΕ, Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο, αλλά και στην ομάδα, για την απόφαση να αποχωρήσουν στο ημίχρονου του ημιτελικού Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ έσπευσαν να δείξουν οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού. Περισσότεροι από 500 οπαδοί συγκεντρώθηκαν στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας περιμένοντας την άφιξη του πούλμαν που μετέφερε τον Βασίλη Σπανούλη, τον Γιώργο Πρίντεζη και τους συμπαίκτες τους από το ΟΑΚΑ.

Ο Ολυμπιακός αποχώρησε σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τα σφυρίγματα των διαιτητών Αναστόπουλου, Μάνου και Παναγιώτου, με την πλειονότητα των φιλάθλων των Πειραιωτών που έκαναν σχόλια στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης να «χαιρετίζουν» την απόφαση των Αγγελόπουλων να μην επιστρέψει στο παρκέ η ομάδα για το β΄ μέρος του ημιτελικού. Πάντως, όπως προκύπτει, μετά τα τρία φάουλ που καταλόγισαν οι διαιτητές στον Ολυμπιακό στα πρώτα 28΄΄ του αγώνα (δύο στον Τίμα και ένα στον Γουέμπερ), οδήγησαν στην απόφαση να αποχωρήσουν. Οι αδελφοί Αγγελόπουλοι επικοινώνησαν με τον πάγκο της ομάδας ζητώντας τους να αποχωρήσουν σε ένδειξη διαμαρτυρίας. Για λόγους ασφαλείας, επέλεξαν να ανακοινώσουν στους παίκτες και το τεχνικό τιμ εν τέλει στα αποδυτήρια την απόφαση της διοίκησης, μετά την ολοκλήρωση του πρώτου μέρους.

«Ας μας επιβάλουν όποια ποινή θέλουν. Δεν πάει άλλο... Δεν μας νοιάζει» προκύπτει από τον Ολυμπιακό αναφορικά με την τιμωρία για την αποχώρησή τους. Η ποινή που προβλέπεται είναι αφαίρεση 2 βαθμών από το ελληνικό πρωτάθλημα.

Η αποστολή των «ερυθρόλευκων» καθυστέρησε να αναχωρήσει πάντως από το Ολυμπιακό Στάδιο (στις 22:30), λόγω της κίνησης που υπήρχε, ενώ την πρώτη φορά που επιχείρησε να φύγει, υποχρεώθηκε να επιστρέψει για λόγους ασφαλείας.

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 13 Φεβρουαρίου 2019, 23:39