Για τον Ολυμπιακό, μίλησε ο Αξέλ Τουπάν, σε συνέντευξη που παραχώρησε στη γαλλική ιστοσελίδα “dna.fr”. Aν και… άφησε σύξυλο τον Ντέιβιντ Μπλατ, όταν ενημέρωσε πως φεύγει από τον Ολυμπιακό λίγες ώρες πριν το τζάμπολ με τον ΠΑΟΚ στις 14 Απριλίου και με τη συνέχεια να παίζεται στα δικαστήρια, ο Τουπάν δεν είχε να πει άσχημα λόγια για την εμπειρία του στους «ερυθρόλευκους».

Τότε, είχε αιτιολογήσει την απόφασή του να φύγει από την ομάδα του Πειραιά, εξηγώντας ότι δεν ήταν ικανοποιημένος από το ρόλο του. «Είχα σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή μου, αλλά κατάφερα να πραγματοποιήσω και καλά ματς και αυτό προμηνύει θετικά πράγματα για το μέλλον», δήλωσε ο 26χρονος Γάλλος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Αξελ Τουπάν δήλωσε αρχικά: «Για την ώρα δεν μπορώ να πω πολλά. Παρά την κατάληξη της ιστορίας, πέρασα πολύ καλά εκεί. Είχα υψηλού επιπέδου προπονητές, δούλεψα με σπουδαίους παίκτες, ανθρώπους με τους οποίους δέθηκα, ακόμα και σε διάστημα ενός χρόνου. Μοιραστήκαμε καλές στιγμές, παρά το γεγονός ότι αγωνιστικά η χρονιά δεν ήταν αυτή που περιμέναμε».

Κάνοντας έναν απολογισμό για τη φετινή σεζόν του Ολυμπιακού και τη δική του προσφορά, ο Τουπάν επισήμανε: «Συνολικά, δεν καταφέραμε να ολοκληρώσουμε τους στόχους μας. Ωστόσο, έπαιξα για έναν ιστορικό σύλλογο, για μια θρυλική ομάδα, μία από τις καλύτερες της Ευρώπης, με σπουδαίους παίκτες όπως ο Σπανούλης και ο Πρίντεζης. Οπότε, ακόμη και έτσι είναι μια σπουδαία εμπειρία, πολύ θετική. Σε ατομικό επίπεδο, είχα σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή μου, αλλά κατάφερα να πραγματοποιήσω και καλά ματς και αυτό προμηνύει θετικά πράγματα για το μέλλον».

Τέλος, είχε μόνο καλά λόγια να πει για την Αθήνα: «Ήταν φανταστικά. Καλά εστιατόρια, καλός καιρός, η θάλασσα και τα νησιά ήταν πολύ κοντά. Ζούσα νότια, μια ανάσα από τη θάλασσα, δεν είχα κανένα παράπονο. Δεν ξέρω αν υπάρχει κάπου καλύτερα στην Ευρώπη».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης