Μπορεί ο Ολυμπιακός να έχει το πλεονέκτημα έδρας στη σειρά των play off της Ευρωλίγκα, ωστόσο αυτό διόλου δεν φαίνεται να απασχολεί τον τζένεραλ μάνατζερ της Αναντολού Εφές, ο οποίος δήλωσε μεταξύ άλλων πως οι «ερυθρόλευκοι» γνωρίζουν τη δύναμη της τουρκικής ομάδας και τη… φοβούνται!

Αναλυτικά:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δεν απέχουμε πολύ από τον Ολυμπιακό, που είναι μία ομάδα που την έχουμε αντιμετωπίσει πολλές φορές. Παρ’ όλα αυτά, είναι μία πολύ καλή ομάδα και δεν είναι εύκολο να τη νικήσεις στην έδρα της. Ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός εκμεταλλεύονται πολύ καλά την έδρα τους. Ξέρουμε τη μεγάλη δυσκολία που έχουμε και θα είναι δύσκολα και τα παιχνίδια στην Κωνσταντινούπολη. Στόχος μας είναι οι τρεις νίκες, αλλά θα πρέπει να παλέψουμε για την κάθε μπάλα. Και εκείνοι μας φοβούνται και ξέρουμε τη δύναμή τους. Ελπίζω να προκριθούμε στο Final Four» τόνισε ο Αλπέρ Γιλμάζ.

«Ο Ολυμπιακός έχει συνηθίσει να παίζει χωρίς τον Σπανούλη και το έχει κάνει στον δεύτερο γύρο της Ευρωλίγκα. Ο Σπανούλης είναι πολύ σημαντικός και ταλαντούχος παίκτης. Από τους πιο σπάνιους γκαρντ της Ευρώπης. Έχει ξεκολλήσει πολλές φορές τον Ολυμπιακό από τις δύσκολες καταστάσεις. Ωστόσο, η ελληνική ομάδα και χωρίς εκείνον εξακολουθεί να είναι επικίνδυνη. Εάν δεν είναι ο Σπανούλης, θα είναι ο Γκριν ή ο Πρίντεζης, που συνεισφέρει και εκείνος σημαντικά. Ο Ολυμπιακός έχει πολλούς ποιοτικούς παίκτες και θα ήταν λάθος να ξεχωρίσεις μόνο τον έναν» πρόσθεσε σε δηλώσεις του στο sporx.com.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης