Ο αρχηγός της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού, Βασίλης Σπανούλης, μετά την ανώδυνη ήττα στην Κωνσταντινούπολη από την Αναντολού Εφές μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και στον Νίκο Ζέρβα για:

-την ήττα από την Αναντολού Εφές και τι κρατάει ο Ολυμπιακός από το χθεσινό (30/3) παιχνίδι: «Είχαμε καλά και κακά διαστήματα. Πρέπει να κρατήσουμε τα καλά και να βελτιώσουμε τα άσχημα. Πρέπει να βρούμε περισσότερη διάρκεια στο παιχνίδι μας. Είχαμε και τον τραυματισμό του Έρικ και την αδιαθεσία του Μιλουτίνοφ μέσα στο παιχνίδι. Πρέπει να έχουμε υγεία ως ομάδα και να διορθώσουμε τα λάθη μας για να είμαστε έτοιμοι στα πολύ δύσκολα που έρχονται. Καλώς ή κακώς στην ομάδα που παίζουμε το σημαντικό είναι οι επιτυχίες και οι τίτλοι. Κανένας δεν θα θυμάται αν παίξαμε καλά όλη τη χρονιά ή όχι. Σκοπός είναι να φτάσουμε εκεί που θέλουμε».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

-το αν κόστισε στους «ερυθρόλευκους» το κακό δεύτερο δεκάλεπτο: «Θα έπρεπε να δείξουμε μεγαλύτερη συγκέντρωση σε αυτό το σημείο. Χάσαμε πολλά ελεύθερα σουτ και πάνω απ’ όλους εγώ που έχασα πολύ εύκολα σουτ. Αν θέλεις να νικήσεις εκτός έδρας, πρέπει να έχεις καλύτερα ποσοστά ευστοχίας. Στο πρώτο ημίχρονο κάναμε καλή δουλειά στο επιθετικό τους ριμπάουντ, αλλά στη συνέχεια αυτό άλλαξε. Χρειαζόμαστε κάτι παραπάνω και αμυντικά και επιθετικά. Πρέπει να συγκεντρωθούμε γιατί έρχονται πολύ σημαντικά παιχνίδια που θα κρίνουν αν η χρονιά θα είναι επιτυχημένη ή αποτυχημένη».

-την προσωπική του εμφάνιση: «Πέρασα μία πολύ άσχημη περίοδο. Ταλαιπωρήθηκα πολύ για ενάμιση μήνα με τους προσαγωγούς μου και ήρθε και η γρίπη στο τέλος για να με… αποτελειώσει. Έτσι όμως είναι το μπάσκετ, ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί. Αυτά είναι μέρος του πρωταθλητισμού. Εκεί που αισθανόμουν φανταστικά όλη τη χρονιά, ήρθαν τα προβλήματα, αλλά πρέπει να είσαι έτοιμος να αντεπεξέλθεις και να κοιτάς τα θετικά. Θα μπορούσα να είχα τραυματιστεί αυτήν τη περίοδο και να έχανα τα κρίσιμα παιχνίδια. Αισθάνομαι καλύτερα, υγιής και κάθε παιχνίδι που περνάει πατάω καλύτερα στο γήπεδο. Είμαι πολύ κοντά στο να φτάσω στο επίπεδο που ήμουν στην αρχή της χρονιάς».

Διαβάστε επίσης: Ήττα για τον Ολυμπιακό στην Πόλη, 77-69 η Εφές

φωτογραφία eurokinissi sports

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης