Ο Δημήτρης Αγραβάνης αναφέρθηκε στην προσπάθεια τόσο του ίδιου όσο και των συμπαικτών του που οδήγησε στη νίκη με ανατροπή του Ολυμπιακού επί της Βαλένθια στο Σ.Ε.Φ.

«Το σημερινό (χθεσινό) ματς είναι μάθημα. Είναι σημαντικό που νικήσαμε, αν και ίσως θα ήταν καλύτερα να χάναμε, γιατί θα μαθαίναμε από την εμφάνισή μας. Δεν ήμασταν καλοί, αλλά μετράει η νίκη. Βγάλαμε τα ψυχικά αποθέματα που μας είχαν μείνει. Βγάλαμε ενέργεια, ειδικά στο τέλος. Παλεύαμε σε κάθε φάση, σε επίθεση και άμυνα, και είναι πολύ σημαντικό να παίρνεις αυτά τα ματς, έστω και στον πόντο. Παίξαμε με καρδιά. Μέχρι εκείνο το σημείο που χάναμε με δέκα, ήμασταν αγχωμένοι και δεν έμπαιναν τα σουτ. Ξεκινήσαμε από την άμυνα για να βρούμε ρυθμό. Έβαλε και το τρίποντο ο Σπανούλης και γι’ αυτό νικήσαμε» είπε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είμαι έτοιμος όποτε χρειάζεται. Αυτό προσπάθησα να κάνω και σήμερα. Έβγαλα όση ενέργεια είχα. Ευτυχώς, νικήσαμε και συνέβαλα κι εγώ σε αυτό. Δεν έχω να φοβηθώ κάτι. Όποιος αξίζει παίζει. Στις μεγάλες ομάδες είναι καλό να υπάρχει ανταγωνισμός και είμαι χαρούμενος που υπάρχει ο Πρίντεζης, γιατί ο ανταγωνισμός μεγαλώνει» επεσήμανε επίσης.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης