Το… τζάμπολ στο Final-4 της Ευρωλίγκας έγινε με την συνέντευξη Τύπου των τεσσάρων ομάδων. Από τον Ολυμπιακό ο Γιάννης Σφαιρόπουλος και ο Βασίλης Σπανούλης δήλωσαν χαρούμενοι που βρίσκονται στην Μαδρίτη.

Πρώτος τον λόγο πήρε ο Δημήτρης Ιτούδης της ΤΣΣΚΑ Μόσχας: «Συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες που βραβεύτηκαν. Από το της σεζόν νικάγαμε κάτι το οποίο μας βοήθησε να χτίσουμε χαρακτήρα, Προσθέσαμε τον Κιριλένκο ο οποίος μας έδωσε άλλη διάσταση. Η ημιτελικός είναι ο τελικός για μας. Θα αντιμετωπίσουμε έναν σπουδαίο αντίπαλο, τον Ολυμπιακό».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τους παίκτες των Ρώσων εκπροσώπησε ο Μίλος Τεόντοσιτς: «Δε μου αρέσει να μιλάω για μένα, προτιμώ να αναφέρομαι στην ομάδα μου. Παίξαμε εντυπωσιακό μπάσκετ και αν στον ημιτελικό παίξουμε όπως στα playoffs νομίζω θα νικήσουμε».

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος τόνισε: «Συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες του F4. Είμαι περήφανος για τον Ολυμπιακό που βρίσκεται εδώ μετά την περσινή απουσία. Σέβομαι και τις τρεις ομάδες που βρίσκονται εδώ. Πιστεύω πως θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να προκριθούμε στον τελικό».

Τον λόγο πήρε και ο Βασίλης Σπανούλης, τόνισε: «Το πιο σημαντικό είναι πως έχουμε καλούς χαρακτήρες και έχουν αποδεχθεί όλοι τους ρόλους τους. Οι προπονητές και η διοίκηση μας βοηθάει πολύ. Χαίρομαι που βρισκόμαστε εδώ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για την «οικοδέσποινα» Ρεάλ, ο Πάμπλο Λάσο, σχολίασε: «Πάντα προσπαθούμε να κατακτούμε τον τίτλο. Αν κερδίσουμε θα είναι πολύ σημαντικό για μας και θα έχουμε και τη συμπαράσταση των φιλάθλων μας. Είμαστε εδώ και είμαστε χαρούμενοι για αυτό. Δε μου αρέσει που χάσαμε στα περασμένα δύο τουρνουά, αλλά ανυπομονώ για αυτό το Final 4».

Ο Φελίπε Ρέγες εκπροσώπησε τους παίκτες της Ρεάλ: «Είμαστε χαρούμενοι που παίζουμε στο κοινό μας, θέλουμε να σημειώσουμε πρόοδο και επιθυμούμε να φτάσουμε μέχρι το τέλος για να τους δώσουμε χαρά».

Τέλος, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, για λογαριασμό της Φενέρμπαχτσε είπε λίγα λόγια: «Σκληρή δουλειά χρειάζεται. Δεν υπάρχει μυστικό». Επίσης μίλησε ο Νεμάνια Μπιέλιτσα: «Ιστορική στιγμή για τη Φενέρ και για τους περισσότερους παίκτες από μας. Αξίζαμε να βρισκόμαστε εδώ και έχουμε πιθανότητες να κατακτήσουμε τον τίτλο. Δεν ήρθαμε για τουρισμό, αλλά για να παλέψουμε».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης