«Χρειάζεται σκληρή δουλειά»

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 13 Αυγούστου 2015, 18:40
«Χρειάζεται σκληρή δουλειά»
Ο Βασίλης Σπανούλης μίλησε για την σεζόν που βρίσκεται μπροστά για τον Ολυμπιακό. Ο αρχηγός των «ερυθρόλευκων» αναφέρθηκε στις κινήσεις που έκανε η ομάδα, στον κόσμο και τα διαρκείας, όπως επίσης και στη γέννηση της κόρης του.

«Όπως κάθε χρονιά, έφυγαν σημαντικοί παίκτες. Η διοίκηση με το προπονητικό τιμ έκανε το καλύτερο που μπορούσε για να είναι η ομάδα ξανά ανταγωνιστική. Οι προσθήκες που έγιναν εύχομαι και πιστεύω να βοηθήσουν την ομάδα να διατηρηθεί εκεί που έχουμε συνηθίσει τα τελευταία χρόνια. Πλέον δεν χρειάζονται πολλά λόγια, αλλά σκληρή δουλειά από το ξεκίνημα της χρονιάς για να ενσωματωθούν οι νέοι παίκτες και να κάνουμε κάτι καλό», είπε ο Σπανούλης και μίλησε για τον κόσμο:

«Πρέπει να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους που έχουν πάρει διαρκείας σε αυτές τις τρομερά δύσκολες στιγμές για την κοινωνία μας. Αγαπούν πολύ την ομάδα και θέλουν να είναι κοντά μας. Είναι η δύναμή μας για να παρουσιάζουμε το καλύτερο που μπορούμε στο γήπεδο. Εμείς οφείλουμε σε όσους ξοδεύουν τα χρήματά τους για να μας παρακολουθούν να δίνουμε την ψυχή μας για την ομάδα».

Τέλος, αναφέρθηκε στην γέννηση της κόρης του: «Είναι διαφορετικό το συναίσθημα. Είχαμε συνηθίσει στους άντρες στην οικογένεια, τώρα ήρθε και η γυναίκα. Το σημαντικό είναι πως το μωράκι είναι υγιές και είναι μια πολύ όμορφη στιγμή για την οικογένειά μας».Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 13 Αυγούστου 2015, 18:44