Κάθε λόγο για να χαμογελά έχει και πάλι ο Κέντρικ Ναν.

Αφενός γιατί δεν δόθηκε συνέχεια στην υπόθεση του φραστικού επεισοδίου που είχε με τη σύζυγό του λίγες ώρες μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό και αφετέρου διότι διορθώθηκε η ζημιά που υπέστη στο Game 5 με τον Ολυμπιακό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πιο συγκεκριμένα ο Αμερικανός άσος του τριφυλλιού μετά από σύγκρουση που είχε με τον Τζέριαν Γκραντ στον πέμπτο τελικό κόντρα στον Ολυμπιακό έχασε τρία δόντια.

Εν τέλει το Σάββατο βρήκε χρόνο να επισκεφτεί οδοντίατρο  ώστε να διορθωθεί η ζημιά που υπέστη, καθώς, όπως προαναφέραμε, δεν υπήρξε συνέχεια στο επεισόδιο με τη σύζυγό του.

Υπενθυμίζεται ότι γείτονας του ζευγαριού τηλεφώνησε στην Αστυνομία προκειμένου να ενημερώσει για επεισόδιο ανάμεσα στον παίκτη του «τριφυλλιού» και τη γυναίκα του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι άνδρες του ΑΤ Βριλησσίων που επιλήφθηκαν του περιστατικού οδήγησαν τον Ναν στο Τμήμα, ωστόσο η σύζυγός του ανέφερε πως δεν επιθυμεί τη δίωξή του (το αδίκημα είναι αυτεπάγγελτο).

Συγκεκριμένα η ίδια είπε απλά πως ο σύζυγός της την κλείδωσε έξω από το σπίτι.  Σχηματίστηκε δικογραφία, ενημερώθηκε ο εισαγγελέας και με εντολή του αφέθηκε ελεύθερος, με τον Ναν να πηγαίνει στο οδοντιατρείο, διορθώνοντας το χαμόγελό του.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης