Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος απάντησε στην… καζούρα του Ολυμπιακού για τον Φίλιπ Πετρούσεφ, προαναγγέλλοντας μεταγραφικές «βόμβες» το καλοκαίρι.

Συγκεκριμένα, οι Πειραιώτες με αφορμή τη μεταγραφή του Σέρβου ανέφεραν στα social media «Πάρτε καφέ, μπορεί να τον χρειαστείτε!», κάτι που αποτέλεσε… σπόντα για τον μεγαλομέτοχο του «τριφυλλιού», ο οποίος έκανε λόγο για «γλυκό» και «καφέ» στο ρόστερ του συλλόγου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος λοιπόν λίγες ώρες αργότερα σε story του στο Instagram προανήγγειλε για τη νέα σεζόν δύο μεταγραφές των τριών εκατομμυρίων «… που τους ξέρετε καλά εκεί στον Πειραιά», αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι το ρόστερ των «πράσινων» θα είναι ανώτερο και από την ομάδα-μοντέλο του 2009.

«Πάρα πολύ πετυχημένη η ανακοίνωση για τον Πετρούσεφ. Σας βγάζω το καπέλο. Μακάρι να έχετε αλλάξει διάθεση, αλλά αφού έχουμε όρεξη για αστεία και σήμερα, για καζούρα, εγώ θα πω το εξής: μαζί με τον προπονητή μας, τον κύριο Αμάν-Αμάν, έχουμε κάνει τις ενέργειες από τώρα για δύο αλλαγές στο ρόστερ του χρόνου. Δύο παίκτες των 3 εκατ. ευρώ ο καθένας. Δεν πρόκειται να πω ποιοι είναι, τους ξέρετε καλά και τους δύο εκεί στον Πειραιά. Πιστεύω πως το ρόστερ μας του χρόνου θα είναι καλύτερο και από του 2009. Αυτά, καλή απόλαυση στο καφεδάκι σας», τόνισε ο ισχυρός άνδρας της πράσινης ΚΑΕ σε story στο Instagram.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης