Aν και έχει προλάβει να κάνει λίγες προπονήσεις με τον Παναθηναϊκό, ο Κίφερ Σάικς θα κληθεί να δώσει τον καλύτερο εαυτό του και να βοηθήσει τους «πράσινους» να φτάσουν στη νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό, στο ευρωπαϊκό ντέρμπι «αιωνίων», αύριο Παρασκευή (9/10), στο ΟΑΚΑ.

Ο νεοαποκτηθείς Αμερικανός δήλωσε στη Media Day των «πρασίνων» πριν το ντέρμπι της 2ης αγωνιστικής της Euroleague: «Είναι ευλογία που υπέγραψα στον Παναθηναϊκό. Είμαι έτοιμος να βοηθήσω την ομάδα από τη στιγμή που υπάρχουν τόσοι τραυματίες. Η ομάδα με εμπιστεύεται. Το παιχνίδι μου στην Αρμάνι Μιλάνο με βοήθησε να έρθω εδώ. Ήταν το δεύτερο παιχνίδι μου στην Euroleague».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εν συνεχεία, ο Σάικς αναφέρθηκε στην υποδοχή της οποίας έτυχε από τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού, αλλά και στον ηγέτη του Ολυμπιακού Κώστα Σλούκα, με τον οποίο θα έχει προσωπικές… μονομαχίες την Παρασκευή: «Ο κόσμος με βοήθησε πολύ να νιώσω σαν στο σπίτι μου. Θα κάνω ό,τι χρειαστεί για να νικήσουμε και θα πρέπει να περιμένουν θετικές ενέργειες. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα στο παρκέ. Τον ξέρω τον Σλούκα, είναι πολύ καλός παίκτης. Θα προσπαθήσω να του βάλω δύσκολα».

Τέλος, σχετικά με τη δυσκολία του αγώνα, ο Κίφερ Σάικς είπε: «Κάθε παιχνίδι στην Euroleague είναι δύσκολο. Όλη η προσοχή μου είναι να φτάσουμε στο 2-0. Τα παιχνίδια στο ξεκίνημα της σεζόν είναι πολύ σημαντικά. Είναι μεγάλη παρακαταθήκη. Το ξεκίνημα δείχνει πώς θα συνεχιστεί η σεζόν».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης