Ο Λούκα Μπάνκι μίλησε για το παιχνίδι της Αρμάνι Μιλάνο απέναντι στον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ για την Ευρωλίγκα και τόνισε ότι η ομάδα του θα χρειαστεί μια δόση αναισθησίας για να κερδίσει ένα παιχνίδι όπου φαινομενικώς είναι αδύνατον να το κάνει.

«Θ’ αγωνιστούμε μπροστά σ’ ένα αξιοσημείωτο κοινό κι απέναντι σε μία ιδιαιτέρως φορμαρισμένη ομάδα, όπως έδειξε προ εβδομάδος, διαλύοντας τη Φενέρμπαχτσε χάρη στο δίδυμο Διαμαντίδη-Φώτση, σε μία σπουδαία επιθετική βραδιά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Παναθηναϊκός έχτισε το ρόστερ του γύρω απ’ την εμπειρία των αξιόπιστων μονάδων σε συνδυασμό με τους υπόλοιπους ταλαντούχους και αθλητικούς παίκτες. Το πώς αντιλαμβάνονται το σύστημα του νέου προπονητή τους, Ιβάνοβιτς, είναι προφανές.

Προερχόμαστε από μία σπουδαία νίκη στο Μόναχο και πρέπει να προσεγγίσουμε αυτή την αναμέτρηση με πολλή αποφασιστικότητα και θάρρος. Θα χρειαστεί και μία δόση… αναισθησίας, ώστε να νικήσουμε σε μία έδρα όπου φαινομενικώς είναι αδύνατον» είπε λίγο πριν απ’ την αναχώρηση της ιταλικής ομάδας για την Ελλάδα ο 49χρονος Ιταλός προπονητής.

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης