Στη μάχη του TOP 16 της Euroleague ρίχνεται την Πέμπτη (21:30, Novasports 3) η ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού.

Οι «πράσινοι» με τη ψυχολογία τους να βρίσκεται στη ζενίθ μετά την πρόσφατη πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας εις βάρος του Ολυμπιακού υποδέχεται απόψε την Αρμάνι Μιλάνο στο ΟΑΚΑ με στόχο τη νίκη, προκειμένου να κάνει ποδαρικό με το δεξί στο νέο έτος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Αργύρης Πεδουλάκης, μετά από αρκετό διάστημα θα βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να έχει όλα τα όπλα του στη πράσινη «φαρέτρα», καθώς το τριφύλλι δεν αντιμετωπίζει κανένα αγωνιστικό πρόβλημα εν όψει της αναμέτρησης με τους Ιταλούς.

Αυτό συμβαίνει καθώς και ο Ρόκο Λένι Ούκιτς, ο οποίος μέχρι πρότινος ταλαιπωρούνταν από θλάση, έχει ξεπεράσει το πρόβλημά του και είναι σε θέση να προσφέρει τις υπηρεσίες του στο ματς με την Αρμάνι.

Πάντως οι «πράσινοι» για να καταφέρουν να ξεκινήσουν με νίκη στο TOP 16 θα πρέπει να προσέξουν ιδιαίτερα απέναντι στο συγκρότημα του Λούκα Μπάνκι, το οποίο έχει ενισχυθεί με την απόκτηση του Ντάνιελ Χάκετ από τη Σιένα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αντίθετα ο προπονητής της ιταλικής ομάδας στο σημερινό ματς δεν θα έχει στη διάθεσή του τον τραυματία σέντερ Σαμάρντο Σάμιουελς, ενώ αμφίβολος είναι και ο φόργουορντ Ντέιβιντ Μος.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Γκαρθία Ορτίθ (Ισπανία), Τσμίκιεβιτς (Πολωνία) και Λάτισεβς (Λετονία).

Σε ό,τι αφορά την παράδοση του σημερινού ματς, ο Παναθηναϊκός έχει σαφώς το πάνω χέρι έναντι της Εμπόριο Αρμάνι Μιλάνο, καθώς σε οκτώ αναμετρήσεις με την Αρμάνι μετράει επτά νίκες.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της πρεμιέρας του Top 16:

Ε’ Όμιλος

Ουνικάχα Μάλαγα-Λαμποράλ Κούτσα 20:00
Παναθηναϊκός-Εμπόριο Αρμάνι Μιλάνο 21:30
Μπαρτσελόνα-Αναντολού Εφές 21:45
Ολυμπιακός-Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ (3/1, 21:30)

Στ’ Όμιλος

Παρτιζάν-Ρεάλ Μαδρίτης 20:00
Γαλατάσαραϊ-Μακάμπι Τελ Αβίβ 20:00
Λοκομοτίβ Κουμπάν-ΤΣΣΚΑ Μόσχας (3/1, 15:00)
Ζαλγκίρις Κάουνας-Μπάγερν Μονάχου (3/1, 19:45)

Eπιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης