Αλβέρτης: «Ραντεβού στο ΟΑΚΑ στις 23 Σεπτεμβρίου»

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 10 Σεπτεμβρίου 2015, 18:00
 Αλβέρτης: «Ραντεβού στο ΟΑΚΑ στις 23 Σεπτεμβρίου»
Ο Παναθηναϊκός θα υποδεχτεί την Παρτιζάν στις 23 Σεπτεμβρίου στο ΟΑΚΑ, σε φιλική αναμέτρηση, στο περιθώριο της οποίας θα βραβευτούν πέντε «ζωντανοί θρύλοι» της σύγχρονης και πρόσφατης ιστορίας των «πρασίνων».

 Ανάμεσα στους Δημήτρη Διαμαντίδη, Αντώνη Φώτση, Ντέγιαν Μποντιρόγκα και Στόγιαν Βράνκοβιτς, τους πέντε δηλαδή της καλύτερης πεντάδας του Παναθηναϊκού την τελευταία 25ετία, όπως τους επέλεξαν με την ψήφο τους οι αναγνώστες της ιστοσελίδας "leoforos.gr" είναι και ο τέως αρχηγός, Φραγκίσκος Αλβέρτης. «Περιμένω τον κόσμο στο ΟΑΚΑ στις 23 του Σεπτέμβρη,» κάλεσε τον φίλαθλο κόσμο του Παναθηναϊκού ο Αλβέρτης σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ.

«Οπωσδήποτε είναι μια πολύ σημαντική εκδήλωση κι αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στη διοίκηση που προχώρησε σε μια τέτοια ενέργεια,» είπε αρχικά ο εμβληματικός αρχηγός του Παναθηναϊκού, που έχει υπηρετήσει την ομάδα των «πρασίνων» απ’ όλα τα πόστα και πλέον ηγείται του πρότζεκτ πολύ σημαντικού της Ακαδημίας.

«Επίσης είναι πολύ σημαντικό το ότι υπήρξε μεγάλη ανταπόκριση από τον κόσμο. Πάντα είναι σπουδαίο το να σέβεσαι την ιστορία σου και για το λόγο αυτό αξίζουν συγχαρητήρια σε όσους συμμετέχουν σ’ αυτή την εκδήλωση, τόσο στον κόσμο που ψήφισε όσο και στη διοίκηση που θα την υλοποιήσει» εξήγησε εν συνεχεία ο Φραγκίσκος Αλβέρτης σχετικά με την εκδήλωση “Honouring Our Legacy” και πρόσθεσε:

«Προσωπικά θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο για την αγάπη του σε όλους μας και βέβαια να συνεχίσουμε τη φιλοσοφία μας ότι ο Παναθηναϊκός, η ομάδα, είναι πάνω απ’ όλους μας».

Ο Αλβέρτης είναι ο μοναδικός παίκτης της «χρυσής πεντάδας» του Παναθηναϊκού που έχει παίξει και με τους άλλους τέσσερις εκλεκτούς που θα βραβευτούν: «Με τον Δημήτρη και τον Αντώνη ακόμα μαζί είμαστε... Ο Ντέγιαν και ο Στόικο θα είναι μαζί μας και θα πρόκειται για μια ξεχωριστή στιγμή. Θα θυμηθούμε τα παλιά κι εμείς και ο κόσμος, όλες αυτές τις μεγάλες στιγμές.

Σπουδαίες αναμνήσεις κι αναμένεται να είναι έντονες και οι συγκινήσεις,» υπογράμμισε, δηλώνοντας στο τέλος: «Τέτοιες εκδηλώσεις είναι σπουδαίες και μακάρι να γίνουν κι άλλες ανάλογες στο μέλλον με ακόμα περισσότερους παίκτες που θα αναδεικνύουν την τεράστια ιστορία του Παναθηναϊκού. Περιμένω τον κόσμο στο ΟΑΚΑ στις 23 του Σεπτέμβρη».

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 10 Σεπτεμβρίου 2015, 18:59