Αναλαμβάνει το Ιόνα ο Ρικ Πιτίνο!

Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 14 Μαρτίου 2020, 22:34
Αναλαμβάνει το Ιόνα ο Ρικ Πιτίνο!

Ο Ρικ Πιτίνο ήρθε σε συμφωνία με τους ιθύνοντες του πανεπιστημίου Ιόνα για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του από τη νέα σεζόν. Ο έμπειρος τεχνικός έχει ενημερώσει ήδη τους παίκτες του «τριφυλλιού» ότι θα αποχωρήσει προκειμένου να επιστρέψει στις Ηνωμένες Πολιτείες και στο κολεγιακό πρωτάθλημα, ωστόσο πρώτα θα ολοκληρώσει τη σεζόν στην Ευρωλίγκα.

«Είμαι απίστευτα ενθουσιασμένος. Ξεκίνησα το μπασκετικό μου ταξίδι στο Μανχάταν. Τώρα θα το ολοκληρώσω στο Νιου Ροσέλ. Είμαι θαυμαστής της δουλειάς του Τιμ Κλόυες. Θα προσπαθήσω να συνεχίσω και να μεγαλώσουμε ακόμα πιο πολύ όλα όσα έχουν γίνει. Το πάθος για το μπάσκετ ξεκίνησε στη Νέα Υόρκη και θα ολοκληρωθεί εκεί, στο Κολλέγιο Ιόνα. Ο Τιμ Κλούες έχει κάνει μια εξαιρετική δουλειά, έχει φέρει επιτυχίες και το πνεύμα του νικητή στην ομάδα. Εύχομαι ταχεία ανάρρωση στον Τιμ και το Ιόνα και πάντα θα λατρεύει τα επιτεύγματά του.

Στο Ιόνα, θα δουλέψω με το ίδιο πάθος, την ίδια πείνα, που πορεύτηκα για περισσότερο από 40 χρόνια. Υπάρχει πραγματικός επαγγελματισμός σε ό,τι αφορά τον τρόπο που λειτουργούν τα πράγματα εδώ, όπου πρόκειται για στιβαρή και δυνατή κοινωνία. Η προτεραιότητα στο Νιου Ροσέλ είναι να βοηθήσουμε τους φοιτητές να συνεχίσουν την εκπαίδευσή τους διαδικτυακά τώρα λόγω του κορωνοϊού. Ανυπομονώ για την ημέρα που η κοινότητα θα επιστρέψει στην Πανεπιστημιούπολη ώστε να ανεβάσει περαιτέρω αυτό το δυνατό πρόγραμμα», δήλωσε ο Ρικ Πιτίνο.

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 14 Μαρτίου 2020, 22:38