Στο Καρπενήσι ο Παναθηναϊκός

Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 23 Αυγούστου 2014, 15:41
Στο Καρπενήσι ο Παναθηναϊκός
Με πολλή όρεξη για σκληρή δουλειά αναχώρησε σήμερα (23/8) το πρωί για το Καρπενήσι η αποστολή του Παναθηναϊκού όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο προετοιμασίας της ομάδας.

Οι πράσινοι θα παραμείνουν εκεί μέχρι τις 3 Σεπτεμβρίου. Γιώργος Παπαγιάννης και Αντώνης Κόνιαρης ενσωματώθηκαν από χτες στην ομάδα παρά το γεγονός ότι είχαν άδεια μέχρι σήμερα.

Τους παίκτες των «πράσινων» περιμένει πολλή δουλειά υπό τις οδηγίες των Σωτήρη Μανωλόπουλου και Τζουσέπ Μπεροκάλ αφού ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς έχει υποχρεώσεις με την Εθνική Βοσνίας και θα ενσωματωθεί στην ομάδα μετά την επιστροφή της από το Καρπενήσι.

Την αποστολή ακολούθησαν έντεκα παίκτες και συγκεκριμένα οι: Δημήτρης Διαμαντίδης, Αντώνης Φώτσης, Νίκος Παππάς, Λευτέρης Μποχωρίδης, Γιώργος Διαμαντάκος, ΝτεΜάρκους Νέλσον, Εστεμπάν Μπατίστα, Έι Τζέι Σλότερ, Γιώργος Παπαγιάννης, Αντώνης Κόνιαρης καθώς και ο Αλέξης Σπανός, ο οποίος θα συμμετέχει στις προπονήσεις στη διάρκεια της προετοιμασίας.

Ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης, λόγω μιας προσωπικής υποχρέωσης, έλαβε ειδική άδεια προκειμένου να μεταβεί την Κυριακή (24/8) στο Καρπενήσι. Την Τρίτη (26/8) αναμένεται να ενσωματωθεί με την ομάδα ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, ενώ ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς έχει και εκείνος άδεια και θα μεταβεί στο Καρπενήσι την Τετάρτη (27/8).Επιμέλεια: Κατερίνα Νινιού

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 23 Αυγούστου 2014, 15:41