Ο Ρικ Πιτίνο επέλεξε το Twitter για να ενημερώσει σχετικά με την αρνητική απάντησή του στον Παναθηναϊκό. Στα 67 χρόνια του, ο Hall of Famer προπονητής αναζητά ένα πόστο στο ΝΒΑ, είτε σε προπονητικό επιτελείο, είτε στη διοίκηση μίας ομάδας.

Στα δύο ραντεβού με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο στην Αθήνα είχαν συζητήσει τις παραμέτρους μιας πιθανής ανανέωσης της συνεργασίας τους, με τον Αμερικανό τεχνικό να ανακοινώνει πως θα κάνει γνωστή την τελική του απόφαση την Παρασκευή (21/6), αφού πρώτα θα συζητούσε με την οικογένειά του στις ΗΠΑ. Στον Παναθηναϊκό περίμεναν πως η απάντησή του θα ήταν θετική και η απογοήτευση είναι δεδομένη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Επιστρέφω στην πατρίδα μου και ανυπομονώ για το επόμενο κεφάλαιο στη ζωή μου», έγραψε στο Twitter ο Ρικ Πιτίνο, ευχαριστώντας τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, τους παίκτες του και τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού.

Συγκεκριμένα, ο Ρικ Πιτίνο έγραψε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter: «Η σεζόν που πέρασε ήταν απίστευτη! Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους παίκτες του Παναθηναϊκού για τη μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν. Ευχαριστώ στο τιμ μου για την πίστη και την αφοσίωσή τους. Ευχαριστώ στον παθιασμένο ιδιοκτήτη και τον γενικό διευθυντή. Τέλος, ευχαριστώ σε εσάς τους εξαιρετικούς ανθρώπους της Ελλάδας για την ευγένεια και τη φιλοξενία. Η Ελλάδα είναι μία εξαιρετική χώρα που πάντα θα κατέχει ιδιαίτερη θέση στην καρδιά μου. Θα μου λείψετε όλοι πολύ, αλλά επιστρέφω στην πατρίδα μου και ανυπομονώ για το επόμενο κεφάλαιο στη ζωή μου».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης