«Δεν μπόρεσαν να κερδίσουν εντός παρκέ ούτε αμούστακα παιδιά»

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 19 Δεκεμβρίου 2014, 14:53
«Δεν μπόρεσαν να κερδίσουν εντός παρκέ ούτε αμούστακα παιδιά»
Μετά την απόφαση ου ΑΣΕΑΔ να καλέσει τον αθλητικό δικαστή του ΕΣΑΚΕ να επανεξετάσει την ένσταση του Ολυμπιακού, που ζητά να παίξει στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας στο μπάσκετ με τον ΠΑΟΚ αντί του «τριφυλλιού», ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με γραπτή του δήλωση αναφέρει:

«Τον τελευταίο καιρό έχουμε γίνει μάρτυρες πρωτόγνωρων καταστάσεων στο χώρο του μπάσκετ. Άνθρωποι που δεν έχουν πιάσει ποτέ τη μπάλα στα χέρια τους έρχονται και με τις περίεργες (σε σημείο γελοιότητας) αποφάσεις τους, υποτιμούν και υποβαθμίζουν ένα επαγγελματικό άθλημα στο οποίο κάποιοι εξακολουθούν να επενδύουν εκατομμύρια ευρώ. Σε μια περίοδο που το ελληνικό μπάσκετ εξακολουθεί να «αντιστέκεται» στην κατάρρευση που μαστίζει τη χώρα και να μας κάνει υπερήφανους ως Έλληνες με τις συνεχείς επιτυχίες του.

Πριν από λίγο καιρό ελήφθη η απόφαση να επαναληφθεί ο αγώνας Άρης - ΠΑΟΚ αν και ο διαιτητής, δηλαδή ο απόλυτος «άρχοντας» του γηπέδου, αποφάσισε να διακοπεί οριστικά. Μια απόφαση για γέλια και για κλάματα αλλά και μια απόφαση ιδιαιτέρως επικίνδυνη.

Πάμε και στη σημερινή απόφαση του ΑΣΕΑΔ, να κρίνει ως απαράδεκτη εκείνη του μονομελούς δικαιοδοτικού οργάνου του ΕΣΑΚΕ. Ζήτησε, λέει, το ΑΣΕΑΔ να κριθεί η υπόθεση επί της ουσίας.

Σωστά...

Ουσία είναι ότι βρέθηκα εγώ στο γήπεδο ή ότι ο Μπαρτζώκας, ο Σπανούλης και η παρέα τους δεν μπόρεσαν να κερδίσουν εντός παρκέ ούτε αμούστακα και ανήλικα παιδιά;

Ίδωμεν...».

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 19 Δεκεμβρίου 2014, 14:57